Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #21 PSU yu bulup atacağım. PSU markası gözükmüyor. Dosya Ekleri Screenshot_6.png 17,8 KB · Görüntüleme: 27 Screenshot_7.png 14,2 KB · Görüntüleme: 38 Screenshot_8.png 8,9 KB · Görüntüleme: 24 Screenshot_9.png 5 KB · Görüntüleme: 26
AngelOfDeath00 Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 101 17 Haziran 2020 #22 tamam kardeşim bekliyorum ben Abi yapma dedi: PSU yu bulup atacağım. PSU markası gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bir de işlemciyi atmana gerek yok işlemci kendi başına ses çıkaramaz işlemci fanı ses çıkarabilir onları atsan daha iyi olur.
tamam kardeşim bekliyorum ben Abi yapma dedi: PSU yu bulup atacağım. PSU markası gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bir de işlemciyi atmana gerek yok işlemci kendi başına ses çıkaramaz işlemci fanı ses çıkarabilir onları atsan daha iyi olur.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #23 AngelOfDeath00 dedi: Tamam kardeşim bekliyorum ben. Bir de işlemciyi atmana gerek yok işlemci kendi başına ses çıkaramaz işlemci fanı ses çıkarabilir onları atsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam o fanlara nereden bakacağım? Hocam acil bir işim çıktı 40 dk ya döneceğim.
AngelOfDeath00 dedi: Tamam kardeşim bekliyorum ben. Bir de işlemciyi atmana gerek yok işlemci kendi başına ses çıkaramaz işlemci fanı ses çıkarabilir onları atsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam o fanlara nereden bakacağım? Hocam acil bir işim çıktı 40 dk ya döneceğim.
AngelOfDeath00 Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 101 17 Haziran 2020 #24 kardeşim acil işim çıktı kusura bakma bitince yardım edicem ama bugün olmaz galiba tekrardan kusura bakma Geldim kardeşim hadi ya Allah bismillah çözelim şu işi Son düzenleme: 18 Haziran 2020
kardeşim acil işim çıktı kusura bakma bitince yardım edicem ama bugün olmaz galiba tekrardan kusura bakma Geldim kardeşim hadi ya Allah bismillah çözelim şu işi