ForceUT Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ağustos 2021 #1 İşlemciye overclock yapsam ömrü kısalır mı ya da yapmalı mıyım? İşlemcim: i5 3.nesil, 3.20 GHz
Çözüm ex0jmp 8 Ağustos 2021 ForceUT dedi: Bu Genişletmek için tıkla... İşlemcin overclock desteklemiyor.
KS KS ForceUT Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ağustos 2021 #21 Krmdmrz dedi: Sisteminizin biraz eski olduğunu görüyorum. CPU OC için uygun değil, GPU OC yapabilirsiniz fakat yüksek bir soğutması olmadığını, kasanızın da çok hava alan bir kasa olmadığını düşünüyorum. GPU'ya yaptığınız OC size maksimum 3-5 FPS kazandıracaktır. Genişletmek için tıkla... Evet 10 yıllık. Yazı yazan herkese teşekkürler. En iyisi 3-5 FPS için yapmamak. Artı 0 Eksi
Krmdmrz dedi: Sisteminizin biraz eski olduğunu görüyorum. CPU OC için uygun değil, GPU OC yapabilirsiniz fakat yüksek bir soğutması olmadığını, kasanızın da çok hava alan bir kasa olmadığını düşünüyorum. GPU'ya yaptığınız OC size maksimum 3-5 FPS kazandıracaktır. Genişletmek için tıkla... Evet 10 yıllık. Yazı yazan herkese teşekkürler. En iyisi 3-5 FPS için yapmamak.