i5 3210M GT 740M Rust performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Eren Cesur

Centipat
Selamlar, konu başlığında da gözüktüğü gibi bu bilgisayarla Rust'ta kaç FPS alırım? En düşüğün düşüğü grafiklerde soruyorum bu soruyu.

Aşırı az alırsınız.15FPS aşağısı bile görebilir. Hatta oyun açılmaz FPS i unutun.
Bayağı bir açılmıyor bak (!) İki dakikamı almadı şu videoyu bulmak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
30-35 FPS arası oynuyor genelde. Fakat 25-30 arasına inebiliyor bazen.

Hocam sizce sadece ekran kartı mı önemli ? Ram 4GB işlemci onun ki 4. nesil soran adamın ki 3. nesil.

RAM halledilir. Videodaki işlemci ile arkadaşın işlemcisi arasında büyük bir fark yok. Zaten videoda da işlemci kullanımı yüksek değil.

Üstteki arkadaş cevabını vermiş kullandığı halde. Ve ram işi nasıl hallolacak ? Arkadaş ram takacağım dememiş.
Kardeşim her halukarda üfürmüşsün işte daha neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? "Bakmadım, tahmin ettim, yanıldım." demek bu kadar zor olamaz herhalde.
Neyin cevabını vermiş işte söylediğim değerleri almış. 740m ile 750m arasındaki en büyük fark isimleri arasındaki fark. RTX 3070 ile RTX 3080 arasındaki bir fark gibi düşünme.
Adam canlı test yapmış videosunu yüklemiş, üzerine çok konuşmaya gerek yok.
RAM arttırılabilir istendiği taktirde, ekran kartına müdahale edemez o anlamda söylüyorum.

Arkadaş indirip oyun açılmıyor derse cevabını siz verirsiniz o zaman

Bu arada oyuna grafik güncellemesi geldi. Yani FPS'lerde değişiklik olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…