i5-3210M & GT630M sisteme oyun tavsiyeleri

TxFhGb

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
410
Makaleler
1
Çözümler
4
Yer
Türkiye 🇹🇷
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G900
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar millet, can sıkıntısından dolayı oynayacak oyunlara ihtiyacım var. Sistemi aşağıda belirttim.
Sistem [Laptop]:
6 GB 1333MHz [evet biliyorum RAM hızı çok kötü]
1 GB GT630M ekran kartı.
i5-3210M 2.50 normal Turbo Boost 3.10 GHz.
7200 RPM 350GB HDD [Maddi durum el verse SSD alacağız inşallah :D]

Şu anda bu oyunlar var: ETS 2, GTA 4, OMSI 2 [Mükemmel oyundur tavsiyem çok kasarsa Omsi 1] Age of Empires 3
Far Cry 3 ve 2, FS15 ve World of Tanks Blitz, CS Source da var.

FPS, strateji, RPG varsa önerebileceğiniz, bulursanız araç simulasyonu. :D

Ufak not: Otomatik düzeltme yaptım, yazım hataları için özür dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis serisini oynayabilirsiniz. 2. oyununu Pentium işlemci ve 9500GT ekran kartıyla bitirmiştim 480p de bile aşırı güzel grafikleri vardı.
 
i7-6710u işlemci GT840m ekran kartı ile oynadığım oyunlardan:

Snowrunner, ilginç bir şekilde bu oyunu akıcı bir şekilde oynamıştım. Arazide kamyon sürerek görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Kamyon oyunlarının Dark Souls'u denilebilir.

Spintires veya Mudrunner. Snowrunner ağır gelirse onun öncüsü olan bu oyunlara bakabilirsiniz.

Rigs of Rods: Grafik takıntınız yoksa BeamNG'nin öncüsü olan bu oyuna da bakabilirsiniz. Oyun amaçsız ama sandbox neticede. Araç simülasyonu. 4000 tane falan modu vardı sanırım.

My Summer Car: Grafiklerine takılmazsanız çok detaylı bir araba simülasyonu. Evinizin garajında araba topluyorsunuz olay bu. Motorun sente ayarına kadar hassas bir oyun.

Street Legal Racing Redline: Grafiklerine takılmazsanız yine bir başka cevher. Özellikle Steam versiyonu iyidir. Araç modifiyesi ve yarış üzerine bir oyun. Biraz fazla teferruatlı mesela atmosferik motora turbo takarak daha fazla güç alabiliyorsunuz ancak motoru çok sıkıştırdığınızda kısa sürede motor yiyebiliyorsunuz. Kafa yormanız gerekiyor.

Space Engineers: Esasen araç simülasyonu değil ancak kara ve hava aracı yapabiliyorsunuz. Buggy tarzı bir araç yapıp gezegeni keşfetmek, kamyon inşa etmek, zırhlı araç inşa etmek falan gayet keyifli. Her bir tekerleğin tek tek kaç derece döneceği, ne kadar tahrikle yürüyeceği gibi detaylar mevcut. Dediğim laptopta akıcı bir şekilde oynadım.

Rig'n Roll: Eski ancak dönemine göre çok iyi özellikleri olan bir kamyon oyunu. Amerika'da geçmekte ve ETS 2'de olmayan sürücü animasyonu, hasar efektleri ve döneminin ilerisinde yağmur efektleri olan bir oyun.

Stormworks: Bu laptopta çalışır mı emin değilim ama çok detaylı bir araç simülasyonu daha. Gerçi esas amacı deniz araçları ama kara araçları da mevcut.
 
i7-6710u işlemci GT840M ekran kartı ile oynadığım oyunlardan:

SnowRunner, ilginç bir şekilde bu oyunu akıcı bir şekilde oynamıştım. Arazide kamyon sürerek görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Kamyon oyunlarının Dark Souls'u denilebilir.

Spintires veya MudRunner. SnowRunner ağır gelirse onun öncüsü olan bu oyunlara bakabilirsiniz.

Rigs of rods: Grafik takıntınız yoksa BeamNG'nin öncüsü olan bu oyuna da bakabilirsiniz. Oyun amaçsız ama sandbox neticede. Araç simülasyonu. 4000 tane falan modu vardı sanırım.

My Summer Car: Grafiklerine takılmazsanız çok detaylı bir araba simülasyonu. Evinizin garajında araba topluyorsunuz olay bu. Motorun sente ayarına kadar hassas bir oyun.

Street legal racing redline: Grafiklerine takılmazsanız yine bir başka cevher. Özellikle Steam versiyonu iyidir. Araç modifiyesi ve yarış üzerine bir oyun. Biraz fazla teferruatlı mesela atmosferik motora Turbo takarak daha fazla güç alabiliyorsunuz ancak motoru çok sıkıştırdığınızda kısa sürede motor yiyebiliyorsunuz. Kafa yormanız gerekiyor.

Space engineers: Esasen araç simülasyonu değil ancak kara ve hava aracı yapabiliyorsunuz. Buggy tarzı bir araç yapıp gezegeni keşfetmek, kamyon inşa etmek, zırhlı araç inşa etmek falan gayet keyifli. Her bir tekerleğin tek tek kaç derece döneceği, ne kadar tahrikle yürüyeceği gibi detaylar mevcut. Dediğim laptopta akıcı bir şekilde oynadım.

Rig'n roll: Eski ancak dönemine göre çok iyi özellikleri olan bir kamyon oyunu. Amerika'da geçmekte ve ETS 2'de olmayan sürücü animasyonu, hasar efektleri ve döneminin ilerisinde yağmur efektleri olan bir oyun.

Stormworks: Bu laptopta çalışır mı emin değilim ama çok detaylı bir araç simülasyonu daha. Gerçi esas amacı deniz araçları ama kara araçları da mevcut.

My Summer Car oyununu YouTube'da görmüştüm gayet güzel oyuna benziyor diğerleride öyle bunları da not alalım hemen.
 
Araç simulasyonu olarak Live for Speed var ama S3 lisansı satın alırsan 18 euro. :)
Lfs pro sitesinden program ile kırıp oynayabilirsin gene de, eski sürüm türk sunucusu önermem.
Lfs'de benim hd3650 full ayarda tamamen yamulurken 525m 85fps alıyor bana mısın demedi şaşırmıştım.
 
My Summer Car oyununu YouTube'da görmüştüm gayet güzel oyuna benziyor diğerleride öyle bunları da not alalım hemen.
Rigs of Rods'da otobüs, kamyon, TIR, araba, tekne, uçak, helikopter, vinç, forklift, tren kısaca aklınıza ne gelirse simüle ediliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya göz atabilirsiniz. Hala benim bilgisayarımda durur arada bir girer takılırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı