i5-3210M Isınma Sorunu

Makaleler
2
Toshiba C855-1LC adlı bir laptop kullanıyorum. Laptop 6 senesini doldurmuş bulunmakta. İçinde bulunan işlemci i5-3210M'de ısınma problemi var. Değerler şöyle:
Boşta: 55-60 derece
Yük altında: 80-90 derece
Duyduğuma göre i5-3210M 105 derece kadar dayanabiliyormuş ama yine de korkuyorum. Değerler bana çok yüksek geldi. Fan tozlanmasına gelince, 2 hafta önce zaten tozunu almıştık. Babama termal macunu sordum ancak var dedi. Peki bu işlemci neden ısınıyor? Oynadığım oyun: Unturned

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun her zaman kurtarıcı veya suçlu değildir bana göre. Bende şuan bu mesajı İ3 2348M ile yazıyorum tek yaptığım bu forumda dolaşmak ve müzik dinlemek sonuç 60-62 derece. Oyun oynamaya kalksam 80 derecelere kadar yolu var. Termal macunu alındığından beri değişmemişti 4-5 yıldır. Açtım baktım mis gibi duruyor yine de ben değiştirdim değişen birşey yok. Bazı laptoplar gerçekten ısınabiliyor. Alıştım vallahi ben her daim fanı köklüyor bilgisayar.

Ekleme: He birde karşıdan karşıdan buz gibi klima üflüyor bana mısın demiyor.

6 Yıldır PC'nin içinde bekleyen termal macunun bir faydası olmaz.
Macun öneriniz varmı? En fazla 40 TL olsun.
Termal macun her zaman kurtarıcı veya suçlu değildir. Bende şuan bu mesajı İ3 2348M ile yazıyorum tek yaptığım bu forumda dolaşmak ve müzik dinlemek sonuç 60-62 derece. Oyun oynamaya kalksam 80 derecelere kadar yolu var. Termal macunu alındığından beri değişmemişti 4-5 yıldır. Açtım baktım mis gibi duruyor yine de ben değiştirdim değişen birşey yok. Bazı laptoplar gerçekten ısınabiliyor. Alıştım vallahi ben her daim fanı köklüyor bilgisayar.
Macunum baya kalitesiz olabilir ama.

Macun öneriniz varmı? En fazla 40 TL olsun.

Macunum baya kalitesiz olabilir ama.
Kalitesiz olduğunu düşünüyorsanız değiştirin deneyin hocam. Bende öyle sanıyordum gayet kalitelisini kullandım gram değişiklik olmadı bende. Belki laptop dandiktir Exper marka. Hoş kuzenimin Asus marka laptopu oyun oynarken kaşar peynir eritecek konuma geliyordu orası ayrı. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı