ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 18 Yer Batman 14 Haziran 2023 #11 EsatKa dedi: Açar ama 60 FPS'in üstünü görebileceğinizi sanmıyorum, yine de YouTube'daki Valorant FPS arttırma ayarlarını yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CS:GO düşük grafiklerde 90-100 arası FPS alıyorum Valorant'ta da aynısı olur mu düşük grafiklerde. Regicide dedi: Açar ama bence 50 FPS zor olur, bol bol drop yersiniz ve bilgisayar cayır cayır yanar. Valorant'ın iğrenç optimizasyon sorunları var bu yüzden maksimum sistem gereksinimlerini karşılayan laptopumda FPS dropları var. Genişletmek için tıkla... Desene o zaman bu kış doğal gaz faturası gelmeyecek. Kagan61 dedi: Evet açar ben GT740M i5 3200M ile 80 90 FPS görüyordum am çok droplu oluyor. Genişletmek için tıkla... Drop nedir?
EsatKa dedi: Açar ama 60 FPS'in üstünü görebileceğinizi sanmıyorum, yine de YouTube'daki Valorant FPS arttırma ayarlarını yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CS:GO düşük grafiklerde 90-100 arası FPS alıyorum Valorant'ta da aynısı olur mu düşük grafiklerde. Regicide dedi: Açar ama bence 50 FPS zor olur, bol bol drop yersiniz ve bilgisayar cayır cayır yanar. Valorant'ın iğrenç optimizasyon sorunları var bu yüzden maksimum sistem gereksinimlerini karşılayan laptopumda FPS dropları var. Genişletmek için tıkla... Desene o zaman bu kış doğal gaz faturası gelmeyecek. Kagan61 dedi: Evet açar ben GT740M i5 3200M ile 80 90 FPS görüyordum am çok droplu oluyor. Genişletmek için tıkla... Drop nedir?
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2023 #12 ED Crasher dedi: CS:GO düşük grafiklerde 90-100 arası FPS alıyorum Valorant'ta da aynısı olur mu düşük grafiklerde. Desene o zaman bu kış doğal gaz faturası gelmeyecek. Drop nedir? Genişletmek için tıkla... 90'dan bir anda 10'a düşüyor ve ekran yırtılıyor.
ED Crasher dedi: CS:GO düşük grafiklerde 90-100 arası FPS alıyorum Valorant'ta da aynısı olur mu düşük grafiklerde. Desene o zaman bu kış doğal gaz faturası gelmeyecek. Drop nedir? Genişletmek için tıkla... 90'dan bir anda 10'a düşüyor ve ekran yırtılıyor.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 14 Haziran 2023 #13 ED Crasher dedi: CS:GO düşük grafiklerde 90-100 arası FPS alıyorum Valorant'ta da aynısı olur mu düşük grafiklerde. Desene o zaman bu kış doğal gaz faturası gelmeyecek. Drop nedir? Genişletmek için tıkla... CS:GO'da o kadar FPS alıyorsanız Valorant'ta da o civarda alırsınız, Valorant'ın optimizasyonu CS:GO'ya göre daha iyi sayılır.
ED Crasher dedi: CS:GO düşük grafiklerde 90-100 arası FPS alıyorum Valorant'ta da aynısı olur mu düşük grafiklerde. Desene o zaman bu kış doğal gaz faturası gelmeyecek. Drop nedir? Genişletmek için tıkla... CS:GO'da o kadar FPS alıyorsanız Valorant'ta da o civarda alırsınız, Valorant'ın optimizasyonu CS:GO'ya göre daha iyi sayılır.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 18 Yer Batman 14 Haziran 2023 #14 EsatKa dedi: CS:GO'da o kadar FPS alıyorsanız Valorant'ta da o civarda alırsınız, Valorant'ın optimizasyonu CS:GO'ya göre daha iyi sayılır. Genişletmek için tıkla... yarım saat sonra laptop ısındığı için 65-80 oluyor.
EsatKa dedi: CS:GO'da o kadar FPS alıyorsanız Valorant'ta da o civarda alırsınız, Valorant'ın optimizasyonu CS:GO'ya göre daha iyi sayılır. Genişletmek için tıkla... yarım saat sonra laptop ısındığı için 65-80 oluyor.
Alperendurmus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 245 15 Haziran 2023 #15 EsatKa dedi: CS:GO'da o kadar FPS alıyorsanız Valorant'ta da o civarda alırsınız, Valorant'ın optimizasyonu CS:GO'ya göre daha iyi sayılır. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın optimizasyonu CS'ye göre daha kötü, ve genel olarak düşük ayar CS düşük ayar Valorant'dan daha yüksek FPS veriyor.
EsatKa dedi: CS:GO'da o kadar FPS alıyorsanız Valorant'ta da o civarda alırsınız, Valorant'ın optimizasyonu CS:GO'ya göre daha iyi sayılır. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın optimizasyonu CS'ye göre daha kötü, ve genel olarak düşük ayar CS düşük ayar Valorant'dan daha yüksek FPS veriyor.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 15 Haziran 2023 #16 Alperendurmus dedi: Valorant'ın optimizasyonu CS'ye göre daha kötü, ve genel olarak düşük ayar CS düşük ayar Valorant'dan daha yüksek FPS veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben kendi sistemimde Valorant'ta saha yüksek FPS alıyorum CS:GO'ya göre.
Alperendurmus dedi: Valorant'ın optimizasyonu CS'ye göre daha kötü, ve genel olarak düşük ayar CS düşük ayar Valorant'dan daha yüksek FPS veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben kendi sistemimde Valorant'ta saha yüksek FPS alıyorum CS:GO'ya göre.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #17 i3 4150 ve HD 6570 1 GB ile 90-100 FPS alıyorum. Sen de bu civarlarda bir şey alırsın. Ekran kartın daha iyi fakat işlemci kötü.
i3 4150 ve HD 6570 1 GB ile 90-100 FPS alıyorum. Sen de bu civarlarda bir şey alırsın. Ekran kartın daha iyi fakat işlemci kötü.