I5 3230M GT 645M sistem Bannerlord'da kaç fps verir?

eneseser987

Centipat
Daha fazla  
i5 3230M.
GT 645M.
6 GB RAM.
Hard disk var.
Laptop.

Bu sistem Bannerlord'da bütün FPS ayarlarını yapsak kaç FPS verir kassa da oynatır mı?
Eskiden oynatıyordu ama 2 3 yıl önce şu an laptop yaklaşık 10 yaşında.

• Ultra ayarlarda bu yapılandırma, ortalama 28.0 FPS civarında olmak üzere 22.4 FPS ile 33.6 FPS arasında bir değere ulaşabilir.
  • Yüksek ayarlarda bu yapılandırma, ortalama 50.4 FPS civarında olmak üzere 40.3 FPS ile 60.5 FPS arasında bir değere ulaşabilir.
  • Orta ayarlarda bu yapılandırma, ortalama 60.5 FPS civarında olmak üzere 48.4 FPS ile 72.5 FPS arasında bir değere ulaşabilir.
  • Düşük ayarlarda bu yapılandırma, ortalama 84.7 FPS civarında olmak üzere 67.8 FPS ile 101.6 FPS arasında bir değere ulaşabilir.

eskiden bannerlordu valorantı kaldırıyodu akıyodu yani oyun ama bunları son oynadığımda
bannerlord: topraklar simsiyahtı oyundan ekran kartını değiştirdinmide çok kasıyodu
valorantta ise ortalama 100 fps alıyodum 1 güncelleme ile 7 fps e düştü
(en düşük ayarda)

• Ultra ayarlarda bu yapılandırma, ortalama 28.0 FPS civarında olmak üzere 22.4 FPS ile 33.6 FPS arasında bir değere ulaşabilir.
  • Yüksek ayarlarda bu yapılandırma, ortalama 50.4 FPS civarında olmak üzere 40.3 FPS ile 60.5 FPS arasında bir değere ulaşabilir.
  • Orta ayarlarda bu yapılandırma, ortalama 60.5 FPS civarında olmak üzere 48.4 FPS ile 72.5 FPS arasında bir değere ulaşabilir.
  • Düşük ayarlarda bu yapılandırma, ortalama 84.7 FPS civarında olmak üzere 67.8 FPS ile 101.6 FPS arasında bir değere ulaşabilir.
benim dediğim sistemdemi olur bu

eskiden bannerlordu valorantı kaldırıyodu akıyodu yani oyun ama bunları son oynadığımda
bannerlord: topraklar simsiyahtı oyundan ekran kartını değiştirdinmide çok kasıyodu
valorantta ise ortalama 100 fps alıyodum 1 güncelleme ile 7 fps e düştü
(en düşük ayarda)

benim dediğim sistemdemi olur bu
Evet senin dediğin sistemde olur güncellemeden sonra düşmesi konusunda bi bilgim yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı