i5 3230M GT 740M Valorant'ta 40 FPS normal mi?

İşletim sistemi
Windows 10

nurullah2546542

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB 1600mhz
Ekran kartı
NVIDIA GEFORCE GT 740M
İşlemci
İNTEL i5 3230M
Valorant oynamaya çalışıyorum ama 40FPS'in üstüne çıkamıyorum. Yeni format attım yine aynı sonuçları veriyor. Yardımcı olur musunuz?

en azından 60 70 alman lazım o ekran kartıyla 90lara çıkan var ama onların işlemcisi bir tık iyi.
Ramin de kötü dost. en azından 2x8 1600mhz olsaydı... çiftkanal olsaydı 20 fps falan daha kazanırdın.
işlemcin bir tık zayıf.

Valorant oynamaya çalışıyorum ama 40FPS'in üstüne çıkamıyorum. Yeni format attım yine aynı sonuçları veriyor. Yardımcı olur musunuz?

Hocam o sisteme göre normal, oyunu hangi ayarlarda oynadığınıza göre de farklılık gösterebilir.

Hocam benim eski laptop da GT710M vardı işlemci aynı RAM 4 GB 1600'MHz ydi 25-30 FPS gibi bir şeydi. Ona göre düşün.

Abi şimdi şöyle söyleyeyim ben gayet rahat 90 100 görüyordum bir anda düştü 30a 40'a onu anlayamadım zaten Low ayarlarda oynuyorum eklentiler falan filan her şey kapalıydı adam benden düşük sistemde 4 GB RAM'i var ekran kartı 635M 70 80 alıyor yani bilemiyorum.

İster inanın ister inanmayın defalarca hem kendim hem başkasının başına geldi ne zaman bir güncelleme gelse ne zaman bir oyunu veya sistemi güncellesem hep var olan sorun gidip onun yerine daha büyük sorunlar geliyor.

İster inanın ister inanmayın defalarca hem kendim hem başkasının başına geldi ne zaman bir güncelleme gelse ne zaman bir oyunu veya sistemi güncellesem hep var olan sorun gidip onun yerine daha büyük sorunlar geliyor.

Abi bu olayı bende yaşıyorum okey ama her güncelleme geldiğinde 5 FPS fark ediyordu en fazla bir anda 40 FPS oynatmasının olayını araştırıyorum bütçemde yok upgrade yapsam desem hani.

Buna planli eskitme diyorlar kuzende 25k lık laptop var ilk aldığında lolde 250 fps falan oynuyordu bir kac güncelleme geldi diğer oyunlar icind gecerli lolde simdi 120 nin üstüne çıkamıyor. Çoğu oyunda fps kaybetti.

Abi şimdi şöyle söyleyeyim ben gayet rahat 90 100 görüyordum bir anda düştü 30a 40'a onu anlayamadım zaten Low ayarlarda oynuyorum eklentiler falan filan her şey kapalıydı adam benden düşük sistemde 4 GB RAM'i var ekran kartı 635M 70 80 alıyor yani bilemiyorum.
Hmm anladım. Son güncellemeyle herkeste FPS düşüşü oldu. Normal bir şey yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı