D dvsN Ziyaretçi 7 Temmuz 2019 #1 Merhaba. Benim bilgisayarım aklınıza gelebilecek her oyunda aşırı kasıyor. CS:GO'da 30 FPS bile alamıyorum. Windows 10 Intel i5 3230M 8 GB RAM NVIDIA GT635m 1TB hard disk Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2019
Merhaba. Benim bilgisayarım aklınıza gelebilecek her oyunda aşırı kasıyor. CS:GO'da 30 FPS bile alamıyorum. Windows 10 Intel i5 3230M 8 GB RAM NVIDIA GT635m 1TB hard disk
camoka31 Kilopat Katılım 2 Kasım 2018 Mesajlar 263 Çözümler 6 7 Temmuz 2019 #2 Donanımlarınız düşük. Ayarları ve çözünürdüğü düşürmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS D dvsN Ziyaretçi 7 Temmuz 2019 #3 evet donanımım dusuk farkındayım butun ayarlar en dusukte fakat benım bılgısayarla aynı kalıtede olan pcler daha yuksek fps alıyor Artı 0 Eksi
evet donanımım dusuk farkındayım butun ayarlar en dusukte fakat benım bılgısayarla aynı kalıtede olan pcler daha yuksek fps alıyor
runoonur Centipat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 2 1 Aralık 2020 #4 dvsN dedi: evet donanımım dusuk farkındayım butun ayarlar en dusukte fakat benım bılgısayarla aynı kalıtede olan pcler daha yuksek fps alıyor Genişletmek için tıkla... BENDE DE AYNI ÖZELLİKTE BİR PC VAR 50 FPSNİN ALTINA FPS ALMIYORUM DÜZENLİ OLARAK TERMAL MACUNU BAKIMINI YAPIP VE KALİTELİ BİR SOĞUTUCU KULANMANI TAVSİYE EDERİM Artı 0 Eksi
dvsN dedi: evet donanımım dusuk farkındayım butun ayarlar en dusukte fakat benım bılgısayarla aynı kalıtede olan pcler daha yuksek fps alıyor Genişletmek için tıkla... BENDE DE AYNI ÖZELLİKTE BİR PC VAR 50 FPSNİN ALTINA FPS ALMIYORUM DÜZENLİ OLARAK TERMAL MACUNU BAKIMINI YAPIP VE KALİTELİ BİR SOĞUTUCU KULANMANI TAVSİYE EDERİM