i5-3320M sistemde 2-3 bin TL anakart ve işlemci yükseltme önerisi

Bütçe
2K-3K

ZenithTao

Hectopat
Daha fazla  
Benim çöpten bozma bir bilgisayarım var. İki tane Opera sekmesi açınca kasıyor. RAM ile uğraşırken anakart soketini kırdım. Anakart modelini görmek için elimden geleni yaptım, BIOS'u kurcaladım, uygulamalar yükledim; yine de anakart ismi null yazıyor. Bu yüzden bir anakart ve bir işlemci alma gibi bir planım var. 2K - 3K değerinde (biraz olsa geçebilir fiyatı) işlemci + anakart önerir misiniz? Not: Anakart en az 8 GB desteklerse sevinirim.

Şu anki parçalarım: Intel(R) Core(tm) i5-3320M CPU @ 2.60GHz
4 GB RAM
NVIDIA GeForce GT 730 DDR3
1600MHz 4 GB RAM.

Uzun süredir piyasayı takip etmiyorumda aşağıdaki gibi bir şey yapılabilir.

Satıcısı amazon

bu ay amazonuda nays'a dahil etmişler. Böylece 200tl'den oradan para iadesi gelir, 1500tl'ye anakart alınır.

Üstünede ikinci elden en kötü R5 2600 ayarında bir işlemci alsanız olur gibi. Baştada dediğim gibi piyasayı bilmiyorum da R5 2600 piyasası 1000-1200tl olması lazım.

2x8GB olarak DDR4 rami ister ikinci elden uygun bulabilirseniz ya da ailenizden birinin adına nays ile yeni bir hesap açarak amazon üzerinden alabilirsiniz yine. 1000tl gibi bir fiyatla satılıyor %15 indirimden sonra 850tl'ye düşer.

Bu hesapla taş çatlasa 3500tl gibi bir fiyata hallediyorsunuz.

Belirttiğiniz işlemci dizüstü için değil mi, masaüstü önerdim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…