i5 3330 için ekran kartı seçimi

Rulerr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 450W güç kaynağım var bu iki ekran kartı arasında hangisini önerirsiniz?
Güç kaynağından 6 pin güç kablosu çıkmakta teşekkürler.

Dosya Ekleri

• güçkay.jpg
    güçkay.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 115
Rx 570 darboğaz yapacaktır. O işlemciye rx 560 takabilirsin.

Yoğun işlemci gücü isteyen oyunlar oynamadığı sürece çok ciddi bir darboğazla karşılaşacağını düşünmüyorum. Ama tabi RX 560 da düşünülebilir elbet, daha sağlıklı olur.
Önerdiğin ekran kartı 8 Pin istiyor arkadaşın PSU su 6 pin, dikkat edelim lütfen.

Ben de PSU'sunu sordum zaten marka ve model nedir diye, zaten 450W 570 için çok sınırda bir değer, kullanılmasını da önermiyorum. O ekstra 2 pin OC için konuluyor genelde, ayrıca 6 pinle de rahat rahat çalışır RX 570.

Son düzenleme:
O iki model yerine bunu öneririm:

Asus Radeon RX570 ROG Strix O4G OC Gaming 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı

Ayrıca güç kaynağının marka ve modelini de belirtirseniz uyumlu olup olmadığı hakkında daha sağlıklı bir değerlendirmede bulunabiliriz.

güç kaynağı bu şekilde önerdiğiniz ekran kartı bütce dışına çıkıyor malesef
Yoğun işlemci gücü isteyen oyunlar oynamadığı sürece çok ciddi bir darboğazla karşılaşacağını düşünmüyorum. Ama tabii RX 560'da düşünülebilir elbet, daha sağlıklı olur.

Ben de PSU'sunu sordum zaten marka ve model nedir diye, zaten 450W 570 için çok sınırda bir değer, kullanılmasını da önermiyorum. O ekstra 2 pin OC için konuluyor genelde, ayrıca 6 pinle de rahat rahat çalışır RX 570.

Yanıtınız için çok teşekkür ediyorum belirttiğim ekran kartları sistemimle herhangi bir darboğaz söz konusu olur mu yoksa RX560 modelinemi yönelmeliyim.

Dosya Ekleri

• gückay1.jpg
    gückay1.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
@Rulerr, o zaman ekstra güç ihtiyacı gereksinimi duymayan RX 560'ın bu modeline bir bakın derim. Ancak bu kart fiyatını pek hak eden bir kart değil bu dönemde. İkinci el olarak temiz, sağlam, faturalı/garantili bir ürüne de yönelebilirsiniz. Daha uyguna gelir, karar sizin.

ASUS AREZ AMD RADEON RX 560 OC EVO 4GB 128BIT GDDR5 PCI-E 3.0 EKRAN KARTI (AREZ-RX560-O4G-EVO) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...bit-garantisi-1-seneden-fazla-770577956/detay

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum RX570 almaya karar verdim herhangi bir darboğaz olursa bilgilendirme yapacağım bu işlemciye sahip olan arkadaşlar için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı