i5 3330 ve HD 5450 sistem düşük ayarlarda 60 FPS verir mi?

İşletim sistemi
Windows 8.1

RtxPolat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
PC'ye yükseltme önerisi istemiştim haftalar önce. Bunları göz önünde bulundurarak 1 RAM ve 1 ekran kartı aldım. Şu an bu sistemle çok grafik isteyen oyunlar hariç ( RDR2 vs.) Tüm oyunları düşük ayarlarda sabit minimum 60 FPS oynatır mı?

İşlemci: i5 3330 3.00GHz
RAM: 4 GB DDR3 666MHz ve 4 GB DDR3 1333MHz.
Anakart: ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5450 1GB.
Depolama: 900 GB HDD.
Sistem: Windows 8.1

Hocam siteler çoğu doğru çıkmıyor. Ben i5 4590 R9 380 ile bile akıcı olarak oynayamıyordum.

Ortalama ne alırım onu merak ediyorum. Bunun öncesinde ekran kartı onboard ve 4 GB RAM vardı ve CS'de 10-15 FPS alıyordu. En düşük ayarlarda oynanabilecek seviyede açsa yeterli.

Dostum o ekran kartıyla RDR 2 nin R sini bile acamazsin eski ekran kartım oydu Valorant'i CS:GO'yu 30 50 FPS civarı oynatiyordu.
Hocam herkes yanlış okuyor yüksek grafikli oyunlar hariç diyorum zaten açamaz onları.

Assassin's Creed 2 ve eş değer oyunlar hariç en düşük ayarlarda 60FPS almanız çok zor. Emin değilim. Ekran kartını bir zamanlar i3 4130 ile kullandım. 60FPS sabit alabildiğim tek oyun LoL'dü sanırım.

Hocam herkes yanlış okuyor yüksek grafikli oyunlar hariç diyorum zaten açamaz onları.

Yani oynarsın bir şeyler eski grafik motorlarina sahip güzel grafikli oyunlar var L4D2 gibi çok da güzel zevk alırsın oynarken 60 FPS üstü.
CS go ve valoda 50 FPS civarı lolde 130 civarı alırsın kendim kullandım daha önce böyle bir sistemi

Yani oynarsın bir şeyler eski grafik motorlarina sahip güzel grafikli oyunlar var L4D2 gibi çok da güzel zevk alırsın oynarken 60 FPS üstü.
CS go ve valoda 50 FPS civarı lolde 130 civarı alırsın kendim kullandım daha önce böyle bir sistemi
Tamamdır hocam oynanabilecek seviyedeyse CS gibi oyunlar sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı