fanın çok bir sıkıntısı yok yani çok güzel bi şekilde çalışıyo. Siz bana bakır borusu için tahmini bir fiyat söylermisiniz acaba gerçekten çok merak ettim ilkkez bilgisayar tamir ettireceğim çünkü
Fanın çok bir sıkıntısı yok yani çok güzel bir şekilde çalışıyor. Siz bana bakır borusu için tahmini bir fiyat söyler misiniz acaba gerçekten çok merak ettim ilk kez bilgisayar tamir ettireceğim çünkü.
195 TL ise iyidir bilgisayarcıya gittiğimde parçayı bana internet bul demişti bende 320 TL'ye hem boru hem de fanını buldum ancak almadım ürün bilgisayarıma da olursa satın alacağım link atar mısınız?
195 TL ise iyidir bilgisayarcıya gittiğimde parçayı bana internet bul demişti bende 320 TL'ye hem boru hem de fanını buldum ancak almadım ürün bilgisayarımada olursa satın alacağımç link atarmıısınız.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.