caganaydogmus34
Hectopat
- RAM
- 6 gb
- İşlemci
- intel core i5-3427u 1.80 2.30 ghz
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın termal macunu yok. Yani nasıl desem bilmiyorum ama bundan 2 ay CNC'e yeni bir termal macun almıştım ancak termal macun yani en kötüsüydü o zamanlarda pek bir şey anlamıyordum. Baktım su gibi olmuş. Bende bu yüzden 1 -2 aydır oyun oynamıyorum. Acaba yeni bir termal macun alsam düzelir mi?
Almayı düşündüğüm termal macun:Wipaste C2 4gr 6 W/m-k Yüksek Performanslı Alman Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Not: Bilgisayarın bakır borusu gerçekten fazla bir şekilde yamuldu yani şöyle diyeyim aradan hava geçerken 3 cm arasından geçiyordu şimdi 1 cm arasından geçiyor. Termal macun sürsem FPS düşmesi girme sorunu da acaba düzelir mi?
Almayı düşündüğüm termal macun:Wipaste C2 4gr 6 W/m-k Yüksek Performanslı Alman Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Not: Bilgisayarın bakır borusu gerçekten fazla bir şekilde yamuldu yani şöyle diyeyim aradan hava geçerken 3 cm arasından geçiyordu şimdi 1 cm arasından geçiyor. Termal macun sürsem FPS düşmesi girme sorunu da acaba düzelir mi?