Arkadaşlar dün her zamanki gibi Rage:MP oynuyordum. Bir anda FPS düşmesi yemeye başladım 2 3 FPS falan oldu oyun. Geçer dedim 1 2 dk ya geçmedi. PC'yi kapatıp açtım ne oyuna girebildim ne başka bir şey yapabildim GTA bile açamıyordum. Baktım ki CPU 100 110 derecede çalışıyor boşta bir gün önce 40 50 derece arası iken şimdi neden böyle?
Gayet yeterli, sanırım biraz akmış bile ama sorun değil.
Çok açıklayıcı bir video, bende işlemciyi pert ettim zannetmiştim ama bu video sorunumu çözmüştü, bir bakın isterseniz.
Bilgisayar düzgün kapatılamadı ekranı geldi başlangıç onarma ve ardından tekrar gözlerini yumdu.
Link bu kule tipi fan nasıl veya bu fiyata daha iyisi alınır mı?
Bayağı uğraştım bir tarafı takıyorum diğer taraf kalkıyor falan ama taktım Allah'ta bu tür fanı yapanın belasını versin dün 20.00'dan beri uğraşıyorum şu an normale döndü.
İlgilenip vaktini harcayan herkese teşekkür ederim iyi günler.
Ah o fanlar.. Ne çektim onlardan.
O plastik ayakların üstünde fark ettiysen oklar vardır, onlar işlemciye bakar. Onları sağa doğru (90 derece) çevirip işlemciye bakmamasını sağla (o anda o ayakları çekersen soğutucu çıkar, termal macunu da bir değiştir istersen). Ondan sonra biraz bastır üstlerine, eğer tam takılı değilse oturur zaten sesten belli olur, ondan sonra yine sola çevir işlemciye bakacak şekilde.
O plastik ayakların üstünde fark ettiysen oklar vardır, onlar işlemciye bakar. Onları sağa doğru (90 derece) çevirip işlemciye bakmamasını sağla (o anda o ayakları çekersen soğutucu çıkar, termal macunu da bir değiştir istersen). Ondan sonra biraz bastır üstlerine, eğer tam takılı değilse oturur zaten sesten belli olur, ondan sonra yine sola çevir işlemciye bakacak şekilde.
Bütçe ne kadar? O kadar termal macun yeterli, normalde kullandığınız MX4 macun pumpout sorunlu ama idarelik kullanın şimdilik, yeni soğutucu alınca değiştirin.