Çözüldü i5 3470 110 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ffKaan

Centipat
Daha fazla  
RAM
8+4 GB
Ekran kartı
GT 420
İşlemci
i5 3470
Arkadaşlar dün her zamanki gibi Rage:MP oynuyordum. Bir anda FPS düşmesi yemeye başladım 2 3 FPS falan oldu oyun. Geçer dedim 1 2 dk ya geçmedi. PC'yi kapatıp açtım ne oyuna girebildim ne başka bir şey yapabildim GTA bile açamıyordum. Baktım ki CPU 100 110 derecede çalışıyor boşta bir gün önce 40 50 derece arası iken şimdi neden böyle?

Çözüm
Gayet yeterli, sanırım biraz akmış bile ama sorun değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok açıklayıcı bir video, bende işlemciyi pert ettim zannetmiştim ama bu video sorunumu çözmüştü, bir bakın isterseniz.

Hemen izliyorum.

Bilgisayar düzgün kapatılamadı ekranı geldi başlangıç onarma ve ardından tekrar gözlerini yumdu.

Link bu kule tipi fan nasıl veya bu fiyata daha iyisi alınır mı?

Bayağı uğraştım bir tarafı takıyorum diğer taraf kalkıyor falan ama taktım Allah'ta bu tür fanı yapanın belasını versin dün 20.00'dan beri uğraşıyorum şu an normale döndü.

İlgilenip vaktini harcayan herkese teşekkür ederim iyi günler.
Arkadaşlar dün her zamanki gibi Rage:MP oynuyordum. Bir anda FPS düşmesi yemeye başladım 2 3 FPS falan oldu oyun. Geçer dedim 1 2 dk ya geçmedi. PC'yi kapatıp açtım ne oyuna girebildim ne başka bir şey yapabildim GTA bile açamıyordum. Baktım ki CPU 100 110 derecede çalışıyor boşta bir gün önce 40 50 derece arası iken şimdi neden böyle?

O işlemci nasıl 110 derece oluyor?

110 ney?!
Bence bilgisayarcıya gidip bakım temizlik yaptırın.
Hocam temizliğini kendim yapıyorum temiz termal macunda mx 4

Kendini kapatması lazım normalde o derecelerde.
Artık açamıyorumda

Macun sürülmesi lazım acilen. Hatta macun bile yeterli olmayabilir bir sıkıntı var gibi. Ayrıca PC kendini neden kapatmamış o derecede?
İnan bilmiyorum mx 4 var zaten 4 gün öncede silip yenilenmiştim

1-2 günde böyle bir fark olamaz hocam bir bilgisayarcıya götürün.
İnan bende anlamaya çalışıyorum. Normal bir şekilde oyun oynuyordum sıcaklık değerleri normaldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı