i5 3470 - GTX 1650 sistemde darboğaz yaşanır mı?

Yapar, oyunlarda drop yersin sürekli. Ben 4460 ile 1050 kullanıyorum her oyunda işlemci 100'e dayanıyor drop yiyorum bir iki güne i7 4790 alacağım yeni sisteme geçene kadar idare etmesi açısından. Siz de en azından 3. nesil i7 bakın, darboğaz yapmaz böylelikle.

Yapar, oyunlarda drop yersin sürekli. Ben 4460 ile 1050 kullanıyorum her oyunda işlemci 100'e dayanıyor drop yiyorum bir iki güne i7 4790 alacağım yeni sisteme geçene kadar idare etmesi açısından. Siz de en azından 3. nesil i7 bakın, darboğaz yapmaz böylelikle.

4790 alma hocam. AliExpress'den E3 1230-40-50-60-70-80 V3 almaya bak.

Hocam hiç uğraşasım yok öyle saçma sitelerle, uyguna buldum alacağım idarelik zaten dediğim gibi. Yeni sisteme geçene kadar drop sorunlarım çözülsün yeter.

Saçma site falan ayıp oluyor. Bu Xeon işlemcilerden çok aldım, sattım, bilgisayar dizdim. Hiç boşa para vermene gerek yok. İşlemci modlama BIOS edit falan da yok direkt çalışıyor zaten. i7 4790 lar 1600 lira civarı. Kalan 1000 liraya da ekran kartı güncellemeye kullanırsın.

Benim bir arkadaş ekran kartı alacakmış ve bana bu ekran kartını sordu bende darboğaz yapar mı diye emin olamadım sorayım dedim cevaplarınız için teşekkürler. Arkadaş sadece Valorant oynadığı için AMD RX 550 önerdim ikinci el onda sıkıntı olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı