Emrecanwrld Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 Sistem özelliklerim; EVGA GTX 970 ssc. i5 3470. 8 GB DDR 3 RAM. 460W Cooler Master PSU. Anlayamadığım bir şekilde oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum sorunu ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2022
Sistem özelliklerim; EVGA GTX 970 ssc. i5 3470. 8 GB DDR 3 RAM. 460W Cooler Master PSU. Anlayamadığım bir şekilde oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum sorunu ne olabilir?
KS KS Emrecanwrld Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #11 WaseLL dedi: Ekran kartınız kaç GB? Genişletmek için tıkla... 4 GB. Modeli: EVGA GTX 970 ssc. Artı 0 Eksi
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 14 Nisan 2022 #12 Emrecanwrld dedi: Sistem özelliklerim; EVGA GTX 970 ssc. i5 3470. 8 GB DDR 3 RAM. 460W Cooler Master PSU. Anlayamadığım bir şekilde oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum sorunu ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkları kontrol edin. 8 GB daha RAM alın. Artı 0 Eksi
Emrecanwrld dedi: Sistem özelliklerim; EVGA GTX 970 ssc. i5 3470. 8 GB DDR 3 RAM. 460W Cooler Master PSU. Anlayamadığım bir şekilde oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum sorunu ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkları kontrol edin. 8 GB daha RAM alın.
WaseLL Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 577 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #13 Emrecanwrld dedi: 4 GB. Modeli: EVGA GTX 970 ssc. Genişletmek için tıkla... GTA 5 ayarlarında ekran kartı belleğini geçip geçmediğine bakın lütfen. yusufcan1636 dedi: Sıcaklıkları kontrol edin. 8 GB daha RAM alın. Genişletmek için tıkla... Termal macunum kaliteli değil demişti yanılmıyorsam. İşlemci için sıcaklık durumu pek iyi olmayabilir. Artı 0 Eksi
Emrecanwrld dedi: 4 GB. Modeli: EVGA GTX 970 ssc. Genişletmek için tıkla... GTA 5 ayarlarında ekran kartı belleğini geçip geçmediğine bakın lütfen. yusufcan1636 dedi: Sıcaklıkları kontrol edin. 8 GB daha RAM alın. Genişletmek için tıkla... Termal macunum kaliteli değil demişti yanılmıyorsam. İşlemci için sıcaklık durumu pek iyi olmayabilir.
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 14 Nisan 2022 #14 WaseLL dedi: Termal macunum kaliteli değil demişti yanılmıyorsam. İşlemci için sıcaklık durumu pek iyi olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol etmezse bir şey diyemeyiz. Artı 0 Eksi
WaseLL dedi: Termal macunum kaliteli değil demişti yanılmıyorsam. İşlemci için sıcaklık durumu pek iyi olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol etmezse bir şey diyemeyiz.
WaseLL Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 577 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #15 yusufcan1636 dedi: Kontrol etmezse bir şey diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Tabii, diyemeyiz. Ben sadece tahminde bulundum. Artı 0 Eksi
yusufcan1636 dedi: Kontrol etmezse bir şey diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Tabii, diyemeyiz. Ben sadece tahminde bulundum.
KS KS Emrecanwrld Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #16 WaseLL dedi: Tabii, diyemeyiz. Ben sadece tahminde bulundum. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner yukledikten sonra oyunlarim crash atıyor ve Windows'u yeniden yuklemeden duzelmiyor. Artı 0 Eksi
WaseLL dedi: Tabii, diyemeyiz. Ben sadece tahminde bulundum. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner yukledikten sonra oyunlarim crash atıyor ve Windows'u yeniden yuklemeden duzelmiyor.
WaseLL Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 577 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #17 Emrecanwrld dedi: MSI Afterburner yukledikten sonra oyunlarim crash atıyor ve Windows'u yeniden yuklemeden duzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki Afterburner ile herhangi bir benchmark test programı ile test yapmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
Emrecanwrld dedi: MSI Afterburner yukledikten sonra oyunlarim crash atıyor ve Windows'u yeniden yuklemeden duzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki Afterburner ile herhangi bir benchmark test programı ile test yapmayı denedin mi?
KS KS Emrecanwrld Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #18 WaseLL dedi: Peki Afterburner ile herhangi bir benchmark test programı ile test yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Başka bir sistemde ekran kartimi test etmistim bir sıkıntı olmamıştı. Artı 0 Eksi
WaseLL dedi: Peki Afterburner ile herhangi bir benchmark test programı ile test yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Başka bir sistemde ekran kartimi test etmistim bir sıkıntı olmamıştı.
WaseLL Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 577 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #19 Emrecanwrld dedi: Başka bir sistemde ekran kartimi test etmistim bir sıkıntı olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kullanımın için vesaire değil, sıcaklığını ölçmen için sormuştum. Artı 0 Eksi
Emrecanwrld dedi: Başka bir sistemde ekran kartimi test etmistim bir sıkıntı olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kullanımın için vesaire değil, sıcaklığını ölçmen için sormuştum.
KS KS Emrecanwrld Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #20 WaseLL dedi: Ekran kartı kullanımın için vesaire değil, sıcaklığını ölçmen için sormuştum. Genişletmek için tıkla... 74 veya 75 derecelerdeydi en fazla 79u gördü. Artı 0 Eksi
WaseLL dedi: Ekran kartı kullanımın için vesaire değil, sıcaklığını ölçmen için sormuştum. Genişletmek için tıkla... 74 veya 75 derecelerdeydi en fazla 79u gördü.