i5 3470 için 65 derece ideal mi?

santyyqz

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Anakart
intel b75
Sıcaklık değerleri normal mi arkadaşlar? 23:30 dakika çalıştırdım 100 de 100 her şey Max 65 derece oldu. 1-2 yıldır termal macun değişmiyrum bir geçen aylarda bakımını yaptırmıştım o kadar. O da fan temizliği falandı. PC bu arada Trendyol PC, durum buna yetmişti bir de bir sorum var. Oyunlarda çok fazla drop giriyor nedeni nedir?

RX 550 4 GB.
i5 3470.
16 GB RAM.
240GB SSD.
450-450 toplam 900GB HDD.
Intel B75 anakart falan var bildiklerim bunlar sistemde.

Birkaç tane de Custom Windows yükledim AtlasOS - ReviOS - Ghost Spectre bunlarda oynadıgım birkaç oyun açılmıyordu falan o yüzden sildim normal Windows 10 Pro kullanıyorum Valorant'ta mesela 150 FPS falan alırken bir anda 30 40 90'a falan düşüyor bu da deli gibi drop girmesine yarıyor.

Not: Uzun oldu kusura bakmayın bir sürü perf. Ayarı yaptım internette ne kadar perf. Ayarı varsa tek tek denedim şu an en iyisinden Valorant'ta kasmıyor ama droplar gene az da olsa devam ediyor örnek MC 1.16.5 de modlu SW de oynuyorum aktif Ark ile onda bile deli gibi drop giriyor kasıyor vs. ne yapmalıyım durumum pek iyi değil o yüzden bakım veya minimum bir şekilde yükseltme örnek verirseniz sevinirim SSD hariç SSD yeni çünkü.

Termal macun değişmem işe yararmı bir de.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    86,2 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı