Öncelikle merhabalar dostlar, baştan belirtmek gerekirse "yeni nesil yüksek sistem gereksinimi olan oyunlara" pek merakım ve ilgim yok, daha çok FPS olarak CS:GO ve ara sıra Tomb Raider / Dying Light tarzı CO-OP oyunları oynayan ilgilenen birisiyim.
Şuanki kullanmış olduğum sistem;
İşlemci: i5 650
Anakart: Esonic H55
RAM: 4x2 DDR3 1333MHz
Ekran kartı: Gigabyte GT 1030 2 GB 64 Bit GDDR5 OC version
PSU: 350 Watt bir adet.
Ve artı olarak 1TB HDD bulunmakta sistemimde.
1000 lira gibi bir bütçe ile - " işlemci / anakart ve RAM değişimi yapmak istiyorum. "
Biraz araştırma yapmam üzerine ortalama 1000 lira segmentinde işlemci, anakart ve RAM olarak almak istediklerim aşağıdaki linklerdedir.
Yukarıda belirtmiş olduğum iki ürünün işlemci ve anakartın uyumluluğu konusunda bir sorun çıkar mı? Yardımcı olabilir misiniz? + Olarak sizlerden ricam bu sisteme uygun şu an için 8 GB bir RAM önerisi istiyorum uyumluluk konusunda sıkıntı çıkarmayacak olan.
Herkese çok teşekkür ediyorum. Bütün düşüncelere yeni fikirlere açığım sağ olun.
Teşekkür ederim yorumunuz için size katılıyorum, ikinci el kullanmak istemiyorum o markalardan temiz sıfır bulmak biraz zor oluyor bakalım bulabilirsem ne mutlu bana
Önermiş olduğunuz herhangi bir marka mevcut mu, genellikle bildiğim iyi olduğunu düşündüğüm markalar Kingston Hyperx Fury serisi ve Corsair oluyor ama tam bu konuda net bilgiye sahip değilim varsa öneriniz ram markası konusunda dinleyebilirim.
Önermiş olduğunuz herhangi bir marka mevcut mu, genellikle bildiğim iyi olduğunu düşündüğüm markalar Kingston HyperX Fury serisi ve Corsair oluyor ama tam bu konuda net bilgiye sahip değilim varsa öneriniz RAM markası konusunda dinleyebilirim.