i5 3470 işlemciye ve H61 anakarta ekran kartı tavsiyesi

allaturca

Hectopat
Daha fazla  
GTX960 veya 750ti almak istiyorum. Anakartım GTX960'a uymadığını söyledikleri için bi ara ekran kartından Vazgeçtim yeni sistem almaya kalktim, GTX750ti veya GTX960 uyarsa ekran kartını almak istiyorum sadece. Anakartımın modeli h61m Msi H61m-p20 (g3) Intel H61 Ddr3 Lga1155 Anakart GittiGidiyor'da 164992649 bu olabilrmi bilmiyorum usb 3.0ı bile desteklemiyormuş. Bu durumda ne yapmalıyım? İşlemcim i5 3470 iyi fakat,sadece PSU ve ekran kartım kötü. Yani ekran kartından birisini ve PSU'yu almalımıyım ?

GTX 960 uyumlu, alınabilir. PSU kaliteli bir model değilse onu da değiştirin.
Tamam ama bilgisayarcı kuzenim var o bilgisayarın içini açtı bir şeyler araştırdı GTX960 takarsın bu seferde ekran kartın iyi ama kasma sorunu yaşıyorum dersin dedi. Anakartın aşırı düşük dedi yeni anakart alsanda işlemcin desteklemez dedi. İNTEL CORE i5 3470 işlemcim var şimdi ben onu bırakıp yeni bilgisayarmı toplayayım ne yapmam lazım? Bir yardımcı olur musunuz ?:kararsız:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı