i5-3470 macOS destekler mi?

efe_benim

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows haricinde birkaç Linux dağıtımı kullanmıştım ve bir kerede macOS deneyimlemek istedim. Bilgisayarım destekler mi?

Sistem özellikleri:
•i5-3470
•Amd R7 240.
•12 GB RAM(8+4 GB)
•Turbox H61C ( M.2 destekli)
•Sk Hynix 256 GB NVMe SSD.

Ayrıca hangi sürümleri destekler?
Anakart da (kesin) değiştirmem gereken BIOS ayarları nelerdir?

Merhaba, Windows haricinde birkaç Linux dağıtımı kullanmıştım ve bir kerede macOS deneyimlemek istedim. Bilgisayarım destekler mi?

Sistem özellikleri:
•i5-3470
•Amd R7 240.
•12 GB RAM(8+4 GB)
•Turbox H61C ( M.2 destekli)
•Sk Hynix 256 GB NVMe SSD.

Ayrıca hangi sürümleri destekler?
Anakart da (kesin) değiştirmem gereken BIOS ayarları nelerdir?
Masaüstü mü kullanıyorsun laptop mu?

Merhaba HDMI girişli bir monitöre geçtim, monterey kurmak istiyorum bazı kişiler donanımları tanıtmak gerektiğini ve R7 240 da sorun yaşadıklarını belirtmiş yüklersem bu işlerimleri nasıl yapabilirim ayrıca gördüğüm kadarıyla BIOS ta CFG lock ayarı bulunmuyor.

Ventura dene. BIOS'ta olanları yapsan yeterli.

Teşekkür ederim.

Merhaba, dediğiniz gibi Ventura yüklemeye başladım fakat herhangi bir sıkıntı yaşarsam Windows'a geri dönebilri miyim yani sisteme zarar gelir mi?

Merhaba, dediğiniz gibi Ventura yüklemeye başladım fakat herhangi bir sıkıntı yaşarsam Windows'a geri dönebilri miyim yani sisteme zarar gelir mi?

Merhaba, Ventura 13.4 kurmaya başladım kendi bilgisayaramı uygun Config dosyasını seçtikten sonra BIOS'ta gerekli ayarları yaptım ardından ınstall macOS ekranı geldi ona tıklayınca bir süre çarpı işarete olan bir ekranda tutup ocb: StartImage failed - aborted hatası alıyorum nasıl çözebilirim?

Teşekkür ederim.i

Merhaba, Ventura 13.4 kurmaya başladım kendi bilgisayaramı uygun Config dosyasını seçtikten sonra BIOS'ta gerekli ayarları yaptım ardından ınstall macOS ekranı geldi ona tıklayınca bir süre çarpı işarete olan bir ekranda tutup ocb: StartImage failed - aborted hatası alıyorum nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Geri
Yukarı