Hayır, neredeyse yapmaz.Elimde şu an i3 3240 var ve darboğaz yapıyor. i5 3470 Sipariş ettim yakında elime gelecek. Darboğaz yapar mı?
Hazır alacakken 4. nesil i7 alsaydınız ya.
3330 + 580 ikilisi kullanıyorum çoğu oyunda yapmıyor, yapsa bile tatmin edici performans veriyor. 470 ile sorunsuz kullanırsın.
Çoğu oyunda yapmıyor bazılarında yapıyor tabi gayet normal. Ama performans güzel üzmüyor.i5 3330 ve RX 580 darboğaz yapar normalde hocam nasıl yapmıyor anlamadım.
AAA oyunlarda farkı hissedersiniz. Ama normal oyunlarda sıkıntı yok. Her oyun tatmin edici performans veriyorçi5 3330 ve RX 580 darboğaz yapar normalde hocam nasıl yapmıyor anlamadım.
İdarelik kullanıyorum oynadığım oyunlara yeterli geldiği için yükseltme ihtiyacı duymadım. 3770 gibi bir işlemci düşünüyorum ya da direk soket değişikliği.AAA oyunlarda farkı hissedersiniz. Ama normal oyunlarda sıkıntı yok. Her oyun tatmin edici performans veriyorç
3770 dahi AAA oyunlarda sıkıntı çıkarıyor. Soket değişimi en mantıklısı.İdarelik kullanıyorum oynadığım oyunlara yeterli geldiği için yükseltme ihtiyacı duymadım. 3770 gibi bir işlemci düşünüyorum ya da direk soket değişikliği.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.