i5 3470 sistem için yükseltme önerisi

artarda1

Centipat
Daha fazla  
Bende Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz işlemcisi var bayağı eski işlemci, uzun zamandır yükseltmeyi düşünüyorum ama neye göre alacağım bilmiyorum. Bu işlemciyi yükseltebileceğim uyumlu bir işlemci var mı bildiğiniz?

Izoly H61 DDR3 USB 3.0 1155P mATX Anakart.

Bir de şöyle bir anakart. Anakartla beraber önerirseniz güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın LGA 1155 soket uyumlu en güçlü işlemci i7 3770K oda seni pek tatmin etmeyebilir. Tam sistem özelliklerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Sistemde kaç GB RAM var?

Anakartın LGA 1155 soket uyumlu en güçlü işlemci i7 3770K oda seni pek tatmin etmeyebilir. Tam sistem özelliklerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Sistemde kaç GB RAM var?
AMD Radeon RX 550 4GB 128Bit GDDR5 DX12Intel Core i5-3470 3.20GHz -Turbo 3.60GHz ; 6MB ; 77WAsboard 16(2X8GB) 1600MHz DDR3 240-Pin Ram

Sistemi kökten değiştirmek lazım bütçe nedir?
Yani bütçe belli değil sadece bi 30 40 arası fps artışı bekliyorum ne kadar karlı olursa o kadar iyi, fps o kadar artmıyosa uğraşmaya değmez o zaman kökten değiştirmeye bakarım bende

Yani bütçe belli değil sadece bir 30 40 arası FPS artışı bekliyorum ne kadar karlı olursa o kadar iyi, FPS o kadar artmıyorsa uğraşmaya değmez o zaman kökten değiştirmeye bakarım bende.

Artmaz kökten değiştirmek lazım anakart eski işlemci yükseltirseniz GPU'dan ötürü darboğaz yaşayacaksınız.

Artmaz kökten değiştirmek lazım anakart eski işlemci yükseltirseniz GPU'dan ötürü darboğaz yaşayacaksınız.
uygun fiyatlı değişiklik yapabileceğim önerin var mı peki bütçe veremiyorum çünkü ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum

Uygun fiyatlı değişiklik yapabileceğim önerin var mı peki bütçe veremiyorum çünkü ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum.

İkinci elden i7 3770K alıp elindeki RX550'yi elden çıkarırsan ikinci elde 1.5-2K ya GTX 1060 6 GB var. Aradaki farkı rahat hissedersin. Ama uğraşmaya değer mi bilmiyorum. 1060 6 GB kullandım güzel karttır. Günümüzdeki çoğu oyunu yeterli derecede oynatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…