i5 3470 ve GTX 750 sistemin oyun performansı

APU sistemin GTX 750'yi geçeceğini düşünmüyor geçse bile pahalı yüksek MHz'li bellekle geçer oda zaten komple fiyatı artırır.
O düşününce gerçek olmuyor yalnız. Aynı fiyata APU toplanır büyük ihtimal. Niye Turbox'u bu kadar savunuyorsunuz ki?

APU sistemin GTX 750'yi geçeceğini düşünmüyor geçse bile pahalı yüksek MHz'li bellekle geçer oda zaten komple fiyatı artırır.
Ekteki sistem hem daha iyi, hem de daha güncel. İsterse yükseltme de yapar.

Dosya Ekleri

• Screenshots_2021-06-10-12-32-50.png
    117,3 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaşım pardonda konu açan arkadaşın ne kadar bütçesi varda APU öneriyorsun Athlon 3000G mi önereceksin?

Kardeşim fiyat ne kadar 3400G?
3300 TL.

Ama ondan daha iyi işlemcili sistemler genelde 4000-5000 TL civarına satılıyor.

Turbox'u savunmuyorum kanka yanlış anlamayın sistemi savunuyorum sistem düzgün bence.
Öyle gözüküyor ama değil

2.el parçalar var hep. Ayrıca sanırsam İ5 3.nesil işlemci satılmıyordu ama yanlış biliyor da olabilirim.

Kankacım Turbox denen markayı savunmak bana ne kazandıracak ben sadece konuyu açan arkadaşa doğru bilgi vermeye çalıştım.
Ama veremedin işte

Çok büyük ihtimal ile sistem 1-2 ay sonra elinde kalacak parası çöpe gidecek. 1-2 ay oynar maksimum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…