K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #1 R7 200 series Ekran Karı İntel Core İ5 3470 3.20 GHz İşlemci MSI MS-7788 Anakart 12 GB RAM PUBG kaldırır mı acaba arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2017
R7 200 series Ekran Karı İntel Core İ5 3470 3.20 GHz İşlemci MSI MS-7788 Anakart 12 GB RAM PUBG kaldırır mı acaba arkadaşlar?
E Eden Dust Ziyaretçi 4 Ağustos 2017 #2 Kaldırmasına kaldırır ama akıcı bir oyun deneyimi sunmaz sana. Mümkünse ekran kartının tam modelini öğren. Artı 0 Eksi
Kaldırmasına kaldırır ama akıcı bir oyun deneyimi sunmaz sana. Mümkünse ekran kartının tam modelini öğren.
KS KS K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #3 Silinen üye dedi: Kaldırmasına kaldırır ama akıcı bir oyun deneyimi sunmaz sana. Mümkünse ekran kartının tam modelini öğren. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, nasıl öğrenebilirim acaba? Dxdiag kısmında R7 200 Series yazıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kaldırmasına kaldırır ama akıcı bir oyun deneyimi sunmaz sana. Mümkünse ekran kartının tam modelini öğren. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, nasıl öğrenebilirim acaba? Dxdiag kısmında R7 200 Series yazıyor.
KS KS K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #5 Silinen üye dedi: GPU-Z indirip, öğrenebilirsiniz. GPU-Z Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat orada da R7 200 Series yazıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: GPU-Z indirip, öğrenebilirsiniz. GPU-Z Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat orada da R7 200 Series yazıyor.
KS KS K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #7 Silinen üye dedi: Lookup yazısına tıklayın bakalım bir de. Genişletmek için tıkla... Nerede acaba dediğiniz şey ? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Lookup yazısına tıklayın bakalım bir de. Genişletmek için tıkla... Nerede acaba dediğiniz şey ?
KS KS K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #9 Silinen üye dedi: Kırmızı kutucukta belirttiğim yer. Eki Görüntüle 253092 Genişletmek için tıkla... Sapphire R7 250X. Sizce kaç FPS alırım? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kırmızı kutucukta belirttiğim yer. Eki Görüntüle 253092 Genişletmek için tıkla... Sapphire R7 250X. Sizce kaç FPS alırım?
E Eden Dust Ziyaretçi 8 Ağustos 2017 #10 Kaan Özsu dedi: Sapphire R7 250X. Sizce kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabilmeniz gerekiyor. R7 250X testi bulamadım ama R7 250 ile rahat oynuyor arkadaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kaan Özsu dedi: Sapphire R7 250X. Sizce kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabilmeniz gerekiyor. R7 250X testi bulamadım ama R7 250 ile rahat oynuyor arkadaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et