K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #1 R7 200 series Ekran Karı İntel Core İ5 3470 3.20 GHz İşlemci MSI MS-7788 Anakart 12 GB RAM PUBG kaldırır mı acaba arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2017
R7 200 series Ekran Karı İntel Core İ5 3470 3.20 GHz İşlemci MSI MS-7788 Anakart 12 GB RAM PUBG kaldırır mı acaba arkadaşlar?
KS KS K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #11 Silinen üye dedi: Düşük ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabilmeniz gerekiyor. R7 250X testi bulamadım ama R7 250 ile rahat oynuyor arkadaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunu indiriyorum şu anda inşallah akıcı oynayabilirim Silinen üye dedi: Düşük ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabilmeniz gerekiyor. R7 250X testi bulamadım ama R7 250 ile rahat oynuyor arkadaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu indirdim 40 FPS alıyorum ama donuyor öyle bir donuyor ki adam hareket bile etmiyor giriş ekranında. Ayarlar kısmına tıklıyorum ekran gelmiyor alt tab atıp oyuna tekrar girince gelmiş oluyor. Ne yapmam lazım? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Düşük ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabilmeniz gerekiyor. R7 250X testi bulamadım ama R7 250 ile rahat oynuyor arkadaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunu indiriyorum şu anda inşallah akıcı oynayabilirim Silinen üye dedi: Düşük ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabilmeniz gerekiyor. R7 250X testi bulamadım ama R7 250 ile rahat oynuyor arkadaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu indirdim 40 FPS alıyorum ama donuyor öyle bir donuyor ki adam hareket bile etmiyor giriş ekranında. Ayarlar kısmına tıklıyorum ekran gelmiyor alt tab atıp oyuna tekrar girince gelmiş oluyor. Ne yapmam lazım?
KS KS K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #13 Silinen üye dedi: Sürücüler güncel mi? İşletim sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel. Windows 10. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sürücüler güncel mi? İşletim sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel. Windows 10.
E Eden Dust Ziyaretçi 9 Ağustos 2017 #14 MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşın. MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat Artı 0 Eksi
KS KS K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #15 Nasıl etkin edeceğim? Artı 0 Eksi
KS KS K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #17 O değerleri size mi yazacağım? Artı 0 Eksi
E Eden Dust Ziyaretçi 9 Ağustos 2017 #18 Kaan Özsu dedi: O değerleri size mi yazacağım? Genişletmek için tıkla... Hayır, oyun içinde SS alıp burada paylaş. Buradan indirebilirsin: MSI Afterburner Artı 0 Eksi
Kaan Özsu dedi: O değerleri size mi yazacağım? Genişletmek için tıkla... Hayır, oyun içinde SS alıp burada paylaş. Buradan indirebilirsin: MSI Afterburner
KS KS K Kaan Özsu Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #19 Silinen üye dedi: Hayır, oyun içinde SS alıp burada paylaş. Buradan indirebilirsin: MSI Afterburner Genişletmek için tıkla... OSD'de göster diye bir seçenek yok bende ? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hayır, oyun içinde SS alıp burada paylaş. Buradan indirebilirsin: MSI Afterburner Genişletmek için tıkla... OSD'de göster diye bir seçenek yok bende ?
E Eden Dust Ziyaretçi 9 Ağustos 2017 #20 Nasıl yok? Orada tik işareti var, her değer için. Ona tıklayıp etkinleştir. Daha sonra aktif hale gelecektir. Artı 0 Eksi
Nasıl yok? Orada tik işareti var, her değer için. Ona tıklayıp etkinleştir. Daha sonra aktif hale gelecektir.