Ben laptopuma takas karşılığı RX 580 ve üstüne bir miktar para alacağım. 240 GB SSD ekleyeceğim sistemime.
Sistemim:
i5 3470 işlemci
8 GB RAM
RX 580 eklenecek
240 GB SSD eklenecek
400 W PSU
Bu sisteme RX 580 ekleyeceğim ama PSU yetmeyecek %90 oranla. PSU önerir misiniz? Çok pahalı olmayacak, yetecek ve kaliteli olacak.
Bir de i5 3470 işlemci ile RX 580 darboğaz yapar diyeceksiniz galiba. Yayın yapacağım ekran kartıyla sunacağım yayını, yapsa bile en azından performans alırım diye düşünüyorum. Bir de benim monitörüm VGA, RX 580 ise HDMI girişli. Bana güzel bir dönüştürücü önerir misiniz?
i7 3770 alıcak bütcem yok . bu arada yayını işlemciden deil ekran kartından veriyorum . 600 w psu fazla olmaz deilmi i5 3470 ile ?. bu arada sadece cs:go yayını yapıyorum başka oyun yapmayacağım
i7 3770 alıcak bütcem yok . bu arada yayını işlemciden deil ekran kartından veriyorum . 600 w psu fazla olmaz deilmi i5 3470 ile ?. bu arada sadece cs:go yayını yapıyorum başka oyun yapmayacağım
Hocam ben 500 watt kullaniyorum RX570 oldugu halde. 80+ sertifikali kaliteli bir power olursa 400 watt belki kurtarabilir. Ama bence almışken en az 450 watt alin derim.
400 Watt o sistem için tam ucu ucuna olur. Riski alıp almamak size kalmış. Yetmediği durumlarda ne gibi sorunlarla karşılaşabileceğinizi bilmiyorum. Buradan kabaca fikir edinebilirsiniz.
Ekran kartı için 6 ve 6+2 pinlik güç çıkışları mevcut. Alacağınız ekran kartını kontrol edin. Modeline göre değişebildiği için dikkat edin. Onun dışında bir sorun olmayacaktır.