i5 3570K İşlemci İçin 175 TL'lik Soğutucu

WarTimePunch

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2012
Mesajlar
146
i5 3570k işlemcisinin yanında gelecek olan stok fanının yeterli olmayacağını düşünüyorum. Bu yüzden işlemci fanı arıyorum. Sizlerden bu konuda yardım bekliyorum. Bütçem şu anda Vatan Bilgisayar'da %25 indirimden dolayı yaklaşık 175 TL. Bu bütçeye göre önerirseniz iyi olur, görüşmek üzere.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında benim de aklıma geldi sıvı soğutma, çünkü 175 TL bütçeme 100 TL daha ekleyebilirsem H100 daha iyi olacak gibi. ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
100 TL ekleyebilirsen evet, ancak eklemeden de alabiliyorsun H60 çok iyi bence. Ancak alabilirim diyorsan H100 süper bir seçim.
 
OC yapmayacaksa zaten 100 TL ve üzeri soğutucular bile gereksiz. :D 40 TL'lik bir soğutucu ile soğutabilir işlemciyi.
 
Hiç bulaşma şu an masaüstü yok ama laptopta OC deniyorum. Bağımlılık yapıyor. Boşver H60 ideal bir fan al bir tane devam et yoluna.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
OC yapmayı bilmiyorsan hiç bulaşma bence. Tıpkı sigara içmeyi biliyorum bana sigara tavsiye edermisiniz gibi. Ancak içmeyi bilmiyorsan hiç bulaşma. Bu da onun gibi bir şey risk var. ;)
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı