yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 14 Ocak 2022 #1 RAM Kingston 4x2 1333mhz DDR3 SSD veya HDD modeli James donkey 120 GB ssd Ekran kartı Asus R7 240 Anakart Dell 42p49 İşlemci İ5-3570K Merhaba arkadaşlar. AMD cleanup programı ile ekran kartı sürücülerini silerken siyah ekranda kaldı 5 dk kalınca bende kapattım şimdi PC siyah ekranda kalıyor BIOS gelmiyor Intel HD 4000'den görüntü alabiliyorum ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. AMD cleanup programı ile ekran kartı sürücülerini silerken siyah ekranda kaldı 5 dk kalınca bende kapattım şimdi PC siyah ekranda kalıyor BIOS gelmiyor Intel HD 4000'den görüntü alabiliyorum ne yapmalıyım?
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 14 Ocak 2022 #2 Görüntü aldığın kabloyu anakarta takmayı dene, DVI çıkışı kullanıyorsan bu şilemi PC kapalı iken yap yoksa çıkışı yakabilirsin. Artı 0 Eksi
Görüntü aldığın kabloyu anakarta takmayı dene, DVI çıkışı kullanıyorsan bu şilemi PC kapalı iken yap yoksa çıkışı yakabilirsin.
KS KS yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 14 Ocak 2022 #3 RinDoChi dedi: Görüntü aldığın kabloyu anakarta takmayı dene, DVI çıkışı kullanıyorsan bu şilemi PC kapalı iken yap yoksa çıkışı yakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılıyken mi? Artı 0 Eksi
RinDoChi dedi: Görüntü aldığın kabloyu anakarta takmayı dene, DVI çıkışı kullanıyorsan bu şilemi PC kapalı iken yap yoksa çıkışı yakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılıyken mi?
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 14 Ocak 2022 #4 yigiteriss35 dedi: Ekran kartı takılıyken mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Driver'i kurunca tam tersini yapın. Artı 0 Eksi
yigiteriss35 dedi: Ekran kartı takılıyken mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Driver'i kurunca tam tersini yapın.
KS KS yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 14 Ocak 2022 #5 RinDoChi dedi: Evet, Driver'i kurunca tam tersini yapın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılıyken hata veriyor ekran kartına takın kabloyu diye. Artı 0 Eksi
RinDoChi dedi: Evet, Driver'i kurunca tam tersini yapın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılıyken hata veriyor ekran kartına takın kabloyu diye.