i5 3570k sisteme 780 Tİ

DevilReturnNZz

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum şu: Bende i5 3570k işlemci var. Bir dahaki ay 780 Ti alıcağım. Bir sorun olur mu? İşlemci açısından olursa onuda 3770k yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir sıkıntı olmaz. Ama lakin güç kaynağına bağlı.

Psu kaç watt ?

Güç kaynağınızı yazarsanız yardımcı oluruz. Darboğaz gibi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

12v Kanalından ben onları 710 veya 700 watt verdiğini biliyorum, Eğer bu ikisini alırsanız sıkıntınız olmaz aslında AMD'yide düşünebilirsiniz ancak tercih sizin ben birde bu konuyu @Silinen üyeye sormanızı tercih ederim.

Son düzenleme:
AMD den bıktım biraz da Nvdia denemek istiyorum dediğin gibi birde ona sorayım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Volt nedir ya ? Watt olmasın o . Volt gerilimle alakalı Watt güç ile yanlış bilgilendirme olmasın .

Dostum doğrusunu söylüyorsun. Kusuruma bakmayın dün gece kafam karışık olduğundan Volt yazmışımdır. Yanlış anlaşılma olduysa affola

Yok bilmeyen varsa kafa karışıklığı olur diye yazdım sende yanlış anlama .

Sorunum şu: Bende i5 3570k işlemci var. Bir dahaki ay 780 Ti alıcağım. Bir sorun olur mu? İşlemci açısından olursa onuda 3770k yapacağım.
Hiç sorun olmaz. Keyfinize bakın. O psu yeterde artar. Aslında 60Hz monitörde çok o kart ama keyfiniz bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…