i5 3570k sistemi toplamaya başladım [Galeri]

beGi

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2013
Mesajlar
571
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar;


Belirttiğim gibi bilgisayarımın bir kaç parçasını aldım. Aldıklarım i5 3570k işlemci, G.Skill 2x4 1600Mhz CL9 ram, Asus VS248H, Logitech G9x fare, Xigmatek Centauro 700W 80+ güç kaynağı. Yarın alacaklarım ise Corsair vengeance C70 siyah kasa ve WD Caviar black 1tb 64mb 7200rmp sabit disk olacak. MSI z77 GD55 de bulunmaz hint kumaşı. :) OEM bilgisayar bileşenleri satan arkadaşımın yanına gittim. Tüm distribütörlerin sitelerine baktık hiç birinin stoklarında ne 55 ne 65 yok. Ramide Sniper versiyonunu alacaktım baktım arada fark yok ta Mamak'a boşuna gitmeyeyim dedim. Bileşenleri daha açmadım paketinde duruyor. Klavye olarak da bunu almayı düşünüyorum. Hem hesaplı hem kullanışlıya benziyor. Daha buradaki stoklara girmemiş Sincan'da var sadece. Gelince alacağım bir aksilik, fikir değişikliği olmaz ise. PSU ve farem nasıl arkadaşlar açmadan bir sıkıntısı vb. bir durumu aynı fiyata daha iyisi varsa değiştireyim.

Fotoğraflar :

PSU:

km60.jpg

Fare :
47uh.jpg


İşlemci :

etdq.jpg


Monitör :

b3td.jpg


Ram :

aij8.jpg


---- Sonradan aldıklarım ----

Kasa :

7wam.jpg


HDD :

jb6u.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
780 DCII veya Twin Frozr, Lightning düşünüyorum ekran kartını. Fiyat farkı uçuk değilse yarın 750 ile değiştirebilirim. Ve benim psu ile arasında ne gibi fark vardır? Bu arada 194 TL ye aldım sanırım hocam fatura yanımda değil sitedeki fiyatı bu. %30 ile aldım hepsini.
 
Valla PSU'yu tam olarak doğru tercih ettiğini düşünmüyorum tabii ki yeterli ama o fiyata daha iyisi alınabilir hatta GTX 780 kullanacak birisi PSU için en az 250 TL'yi gözden geçirmesi lazım.

Sistem güzel, anakartın resimlerini falan da daha ayrıntılı bekliyorum. Resimler çok küçük, İmgur'a yüklesen daha iyi olur.
 
Bilerek küçük attım zaten ambalajında diye. Anakartıda aldım mı en ayrıntılısından çekeceğim. :) Internete de telefonumdan hotspot ile giriyorum. Yeni taşındık ilk gün bağlattım interneti ama sağ olsun ttnet "teknik bir port hatası" gibi bir hata veriyor giremiyorum.
 
Şimdiden hayırlı olsun. Sıkıntısız kullanman dileğiyle. Anakart konusunda Msi z77a-gd55 stokta bulunduğu mağazalarda 3 mağaza gösteriyor. Bir şubeden diğerine getirtme imkanı yok mu acaba?
 
Vatanda gözüküyorsa her türlü getirtirim hocam link atabilir misin?

- - - Güncellendi - - -

Gördüm "Topkapı, Bursa, Dudullu" da var yarın en yakın Vatan mağazasına gidip soracağım. Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Ve umarım olur.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı