i5-3770, GTX 1650 sistem için işletim sistemi önerisi

853561

Femtopat
Hocalarım merhaba. Ekim ayında Windows 10'un desteği biteceği için işletim sistemimi değiştirmeye karar kıldım. Linux dünyasından Ubuntu ve Arch denedim ama bir türlü alışamadım. Windows 11 ise Windows 10'a nazaran oyunlarda daha düşük FPS veriyor ve ağır çalışıyor. Alternatif yöntem olarak Ghost Spectre, AtlasOS gibi modlu Windows kurmayı düşünüyorum. Daha önceden AtlasOS kullandım ama KMS muhabettinden içim bir türlü rahata ermiyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım merhaba. Ekim ayında Windows 10'un desteği biteceği için işletim sistemimi değiştirmeye karar kıldım. Linux dünyasından Ubuntu ve Arch denedim ama bir türlü alışamadım. Windows 11 ise Windows 10'a nazaran oyunlarda daha düşük FPS veriyor ve ağır çalışıyor. Alternatif yöntem olarak Ghost Spectre, AtlasOS gibi modlu Windows kurmayı düşünüyorum. Daha önceden AtlasOS kullandım ama KMS muhabettinden içim bir türlü rahata ermiyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Winfows 10 ltsc 2021 kullanin hocam. 2027 de bitiyor destegi.

Winfows 10 LTSC 2021 kullanin hocam. 2027 de bitiyor destegi.

Hocam Windows 10 LTSC 2019 kurdum ama çok garip bir sorun yaşadım YouTube'dan video vs. izlerken ekran anlamadığım şekilde karıncalanıyor ekran kartı 0 yeni aldım 1 ayı geçmedi ama cevabınız için teşekkürler 2021 LTSC deneyeyim o zaman

Technopat Haberler

Geri
Yukarı