i5 4. nesil GT 740 sistem bu oyunlardan hangisini kaldırır?

İşletim sistemi
Windows 10
Ghost Of Tsushima ve The Last Of Us PC'ye geldi mi ki? Bir de kart fermi mimariyse Vulkan ve DirectX 12 desteği olmadığı için Detroit ve Forza Horizon 4 açılmaz bile.

@Riqhtful 'ın dediği gibi. Bu sistemin i7 versiyonuydu eski bilgisayarım, gta5 crysis 123 rahat rahat oynatıyordu, Witcher içinde kaliteden çok çok ödün vermiyorsun onu da oynamıştım. RDR2 ve Cyber için boşuna download butonuna basmaman daha mantıklı, onlar yerine COD MW 1-2 ve belki 3? , Blackops vs. tercih edip vakit öldürebilirsin.

Teşekkürler hocam sağolun.
Cevaplarınız için teşekkürler dostlarım. Zaten GTA V dışındakileri ne olur ne olmaz diye sordum
Ghost Of Tsushima ve The Last of Us PC'ye geldi mi ki? Bir de kart Fermi mimariyse Vulkan ve DirectX 12 desteği olmadığı için Detroit ve Forza Horizon 4 açılmaz bile.

Geldi diye biliyorum hocam? Gelmemiş de olabilir.
Ghost Of Tsushima ve The Last of Us PC'ye geldi mi ki? Bir de kart Fermi mimariyse Vulkan ve DirectX 12 desteği olmadığı için Detroit ve Forza Horizon 4 açılmaz bile.

Geldi diye biliyorum hocam? Gelmemiş de olabilir.

Son düzenleme:
Bu sene içinde gelcek deniyordu sanki TLOU ama daha gelmedi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…