İ5 4200M 2 çekirdek gözükme sorunu

Batuhantrkli1

Hectopat
Daha fazla  
Casper Nirvana PC var ve dün far ettim ki 4 çekirdekli bir laptop'um var fakat laptop'ta sıkıntı 2 çekirdek gözükmesi. MSCONFIG bir laptop'um var fakat laptopta sıkıntı 2 çekirdek gözükmesi. MSCONFIG olayını denedim yine de düzelmedi. Format attırdım ve eskiden oyun oynarken yine arada bir 250 FPS alıp anlık FPS düşüşleri yaşarken şimdi anlık FPS yükselişleri oluyor. Yani 30'dan yukarısına çıkmıyor. Çıksa bile 100'de kalıyor ve en fazla 30 saniye böyle kalıyor. Tekrar 30'a düşüyor ve oyunu açtıktan 5 dakika sonra CPU ısısı 50 olmasına rağmen PC kapanıyor. Adam format atmasını mı bilmiyor anlamadım. Her halde korsan yazılım yükledi diye düşünüyorum. Ama CPU'nun 2 gözükmesi formattan önce de vardı. Ekran kartı güncel bu arada ve anlık FPS düşüü yaşadığım için bu format yöntemine başvurdum. Acaba çekirdek düzelir mi? Virüs vardır diye daha berbat oldu.

FPS yükselmesi için önerilen bütün ayarları yaptım. Yüksek performansa ayarladım. E
Oyun esnasında 70 derece oluyor CPU.
Oyun oynarken kapanıyor.
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
Adsız.png
7.png

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci 2 gerçek ve 2 sanal çekirdekten oluşuyor. Anormal bir durum yok. Mobil İ5 işlemciler masaüstü İ5 modelleri gibi gerçek 4 çekirdek değil. Bu mobil işlemcilerde Hyper Threading teknolojisi mevcut.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı