i5 4440 1050 Ti sisteme ne yapılabilir?

Aslında bende öyle düşünüyordum ama birkaç arkadaşım yeni bilgisayar yerine parçaları değiştir dedi forumdada fikrinizi almak istedim.
Yükseltmiş biri olarak önermiyorum. Kesinlikle bütçeniz varsa satıp alın. Bütçe nedir?

Masraflı bir bilgisayar elinizde iyi bütçe varsa satıp RX 6600 hazir sistemlerden alabilirsin.

Şöyle bir sistem buldum ana kartını B450 mk 2 yaptım sizce nasıl Hero 5A-RTX4060-TECHNOPAT - Game Garaj

Yükseltmiş biri olarak önermiyorum. Kesinlikle bütçeniz varsa satıp alın. Bütçe nedir?

Bütçem 20bin ila 30 bin arasında monitör dahil 240 Hz 8000 TL civarında bir monitör almayı düşünüyorum ayrıca.

Aynı sistemin i5 4590 Quad Core 16 GB ramlisi vardı bende CS:GO Valorant GTA 5 rahatça oynanıyor tek sorunu GTA 5 de çok hızlanınca biraz kasma hissi oluyor.

Aynı sistemin i5 4590 Quad Core 16 GB ramlisi vardı bende CS:GO Valorant GTA 5 rahatça oynanıyor tek sorunu GTA 5 de çok hızlanınca biraz kasma hissi oluyor.

Oynadığım oyunlar belli aslında Valorant LoL FIFA ve hikaye oyunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…