Alweny Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 38 1 Eylül 2023 #21 Guatix dedi: Oynadığım oyunlar belli aslında Valorant LoL FIFA ve hikaye oyunları. Genişletmek için tıkla... FIFA 23 ise biraz sorun yaşayabilir ama çok büyük değil alacaksan alabilirsin
Guatix dedi: Oynadığım oyunlar belli aslında Valorant LoL FIFA ve hikaye oyunları. Genişletmek için tıkla... FIFA 23 ise biraz sorun yaşayabilir ama çok büyük değil alacaksan alabilirsin
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.766 Makaleler 1 Çözümler 25 1 Eylül 2023 #22 Guatix dedi: Teşekkürler yardımınız için Technopat forum her zamanki gibi cok iyi şaşırtmıyor Genişletmek için tıkla... Sistem alırken çok hata yaptım O yüzden artık çok titizim ve başkasının başına gelmesini istemem. Yeni bir oyun alırken bile foruma soruyorum.
Guatix dedi: Teşekkürler yardımınız için Technopat forum her zamanki gibi cok iyi şaşırtmıyor Genişletmek için tıkla... Sistem alırken çok hata yaptım O yüzden artık çok titizim ve başkasının başına gelmesini istemem. Yeni bir oyun alırken bile foruma soruyorum.