alman joe

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın açma tuşuna bastıktan sonra 2-3 saniye içerisinde daha ekran gelmeden tekrar kapanıyor ve açılıyor. Bunu bazen 4-5 defa bazen hiç yapmıyor. Eskiden harita yükleme donma FPS dropları yoktu ama şimdi var örnek olarak bir PUBG maçında oyuna çok geç girmiyor, evler vs. yüklenmiyor çok çok kasıyor bu durama çözüm öneriniz var mı?

Sistemim:
GTX 1050
i5-4440 3.1 GHz
DDR3 1333 MHz RAM
HDD 500 GB ama hızını bilmiyorum
Anakart MSI H81M-P33
PSU 350 Watt marka bilmiyorum

Not: Ekran kartım hariç diğer parçalarım eski. Ne zamandan alınma bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu bilgisayarım açılırken tekrar açılıp kapanması psu dan mıdır
Olabilir belki de bakım vakti gelmiştir yada yakın bir zaman içinde bakım yapıldıysa ondan da olabilir. Bende ki laptopda bakımdan sonra açılırken siyah ekran yapmaya başladı masaüstülerde daha böyle bir soruna raslanmadı ama belki olabilir PSU yetersiz de olabilir ama hemen karar vermeyin.

Olabilir belki de bakım vakti gelmiştir yada yakın bir zaman içinde bakım yapıldıysa ondan da olabilir. Bende ki laptopda bakımdan sonra açılırken siyah ekran yapmaya başladı masaüstülerde daha böyle bir soruna raslanmadı ama belki olabilir PSU yetersiz de olabilir ama hemen karar vermeyin.
Bilgisayar eski yaza satacağım daha düzgün bişey almayı planlıyorum da bu sorunlar gitmeden biraz satması zor olacak

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı