i5 4440 sisteme yükseltme

Ejorange

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Geçen sene GTX 760 ekran kartım bozulduğundan beri bilgisayarım gün yüzü görmedi. Ekonomik durumum düzeldiğinden sistemimi güncellemek istiyorum. Yeni bir RAM, SSD ve GPU ihtiyacım var. Bunun için biraz araştırma yaptım ve birkaç parça seçtim. Ancak donanım konusunda pek bilgili değilim, bu yüzden fikrinizi almak istiyorum.

Öncelikle sistemim:
  • Intel Core i5-4440 3.1 GHz
  • GeForce GT 730 2048 MB DDR3
  • Kingston HyperX Genesis RAM 4GB 1600MHz DDR3
  • MSI Z87-G45 GAMING anakart DDR3
  • Xigmatek Asgard 600W kasa
Ekran kartı olarak GTX 1050Ti hem bütçeme hem de işlemcime uyumlu göründü. SSD için ucuz bir şey almak istedim ancak Sandisk 240GB Plus ( Okuma 530MB/ Yazma 440MB) ile Sandisk 250GB Ultra ( 550MB/ 525MB) arasında kaldım. Son olarak elimdeki RAM'in üretimi durdurulup HyperX Fury Red ile değiştirilmiş. Aynı ürünü mü almalıyım yoksa bu yeni ürün uyumlu ve sağlıklı olur mu?

Sizce bu parçalar uygun ve yeterli mi? Bu konularda her türlü fikir ve öneriye açığım, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. İlk gönderim, hatam varsa özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı