İ5 4440 vs FX9370 sistem

AMD X İNTEL hangisini işlemci olarak seçmeliyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    7
  • Anket kapandı .
Yok olsa sorun etmem ki o yüzden İ5 istiyorum Anakart süper sonradan sadece bir ram ekleme şansım var .

Oğulcan bence 600w bu parçalar için yeterlidir . 600w hazır kasayla birlikte 8 gb 1600 MHz iyi olabilir .
Diyecektim kii benim de kafama bir soru takıldı işlemci değiştireceğinde 600w yetecek mi

Mert i5 istiyorsan 4440 almalısın ki Oğulcan ın bir bildiği vardır i3 4150 daha iyidir her yerde de 4150 görüyorum ben artık .

O kadar da değil. Fazla düşük görüyorsunuz i3 işlemcileri. O önerdiğim işlemci, daha Şubat ayında piyasaya çıktı. Yani, Haswell'in yenilenmiş hali gibi.

Ekleme yapıyorum, o sistem olmamış. i3 sana yetecek diyorum, anlamıyorsun. Ekran kartın hiç olmayacak derecede, çok kötü.

İ3 işletim sisremide eski değil mi sonuçta ?

Ok o zaman sana güveniyom kardeş

Ayrıca, kasa ve güç kaynağını önerdiğim şekilde al. İleride yapacağın ekran kartı vs. değişimlerde de yetecek.

sapol bir tane daha ram alıyom o zaman 2150 Tl falan oluyor Neyse 150 Tl daha verim elline sağlık hocam

8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 2400MHz CL11 XMP Ram

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…