İ5 4460, ASUS M32AD sisteme 1650 Super ekran kartı uyumlu olur mu?

Ama iyi bir fan al bilgisayarcıda overclock yaptırt o zaman iyi olur.

RX 570 almamı önerir misiniz bundada darboğaz olur mu? şuan pc toplayacak bütçem yok.

RX570 alsan güç tüketimi fena bir şey o kartın. PSU değiştirmen gerekir. Alabilirsin 1650S kendim kullanıyorum. Darboğaz olur ama değiştirebilirsin parçaları zamanla. Değiştirmem diyorsan, daha düşük kartlara yönel GT1030 gibi.

Acaba gülücük niye attın sorabilir miyim hocam i7 4.nesili hafife aldınız herhalde 1660S ile 1070 denklem zaten neden parası yoksa masraf yapsın adam gayet yeterli bir işlemci darboğaz söz konusu olamaz.

Ben de pek fazla darboğaz yapmaz diye biliyorum da arkadaş %30 falan deyince.

Acaba gülücük niye attın sorabilirmiyim hocam i7 4.Nesili hafife aldınız heralde 1660S ile 1070 denklem zaten neden parası yoksa masraf yapsın adam gayet yeterli bir işlemci darboğaz söz konusu olamaz.
Benim işlemcim i5 4. nesil darboğaz olmaz diyorsanız ve tecrübeniz varsa sipariş edeceğim 1650 superi

Ben de pek fazla darboğaz yapmaz diye biliyorum da arkadaş %30 falan deyince.

İşlemci değiştirmeyecekse diye dedim. Eskiden i5 ile i7 arasında fark çoktu şimdi hepsi birbirine yakın.
Benim işlemcim i5 4. nesil darboğaz olmaz diyorsanız ve tecrübeniz varsa sipariş edeceğim 1650 superi

Olur kesin olur. Az ya da çok oyundan oyuna değişir. Ben söylemiş olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…