i5 4460 FIFA 15 100 Derece

Core Temp'in günahını almayın :) Ama cidden bu sıcaklıklar normal değil. 2 aylık işlemci macunu bu soruna neden olmaz, zannetmiyorum. İşlemcide arıza olabilir. İade imkanı varsa iade etmeye çalışın. Ben 95 dereceyi en son eski ekran kartım 7100 GS'de görmüştüm.

Haziranda topladım sistemi. Mecbur servise yollayacağım. 95 derece stok soğutucu için bile fazla. K ibaresiz O.C edilmemiş bir işlemci için özellikle şuan boşta 82 Derece :lanet: Neyse yardımlarınız için tekrardan teşekkürler :)

Takılmadığında sanırsam CPU FAN ERROR mu ne veriyordu ama yanlış takmış olmam çok düşük. Bu sistemi vatana toplattım. Isındığından dolayı soğutucuyu kendim söktüm tekrar taktım.

Sanırım nem oranı yüksek, sıcaklığı da 30 dereceden yüksek olan bir yerde oturuyorsun. Aynı şekilde benim de işlemcimin 93 dereceyi gördüğü oldu. Daha soğuk bir yere geçtiğinde sıcaklık değişecek mi onu bir kontrol edebilirsin. Kasa kapalı bir ortamdaysa hava akışı iyi olmadığından, güç kaynağında veya işlemcinde bir sıkıntı olduğundan olabilir bu problem.

Şimdi Fark Ettim Fan kabloya takıldığından çalışmıyor :lanet::lanet::lanet::lanet::lanet:

Sanırım nem oranı yüksek, sıcaklığı da 30 dereceden yüksek olan bir yerde oturuyorsun. Aynı şekilde benim de işlemcimin 93 dereceyi gördüğü oldu. Daha soğuk bir yere geçtiğinde sıcaklık değişecek mi onu bir kontrol edebilirsin. Kasa kapalı bir ortamdaysa hava akışı iyi olmadığından, güç kaynağında veya işlemcinde bir sıkıntı olduğundan olabilir bu problem.
Ankara Keçiören de oturuyorum pek fazla nem yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı