i5 4460 GTX 1050 Assetto Corsa kaldırır mı?

FSR mı açık? O performansa pek etki etmiyor onu açmanıza gerek yok. Extra FX de açık değil zaten, CSP ve pure varken olabilecek en düşük grafikleri kullanıyorsunuz.
Başka ne yapabilirim ki ? Iris Xe kullanıyorum. Demek istediğim şu, konu sahibine 15-20 FPS alırsın dediniz 1050 olmasına rağmen. İşlemci olarak evet katılıyorum zayıf ama online oynamadığı sürece sıkıntı yaşamaz.

Ben de bundan 2-3 ay öncesine kadar oyunu 1050 3GB ve vanilla Nords + kunos giulia kombinasyonu ile 40-50 FPS arası droplu şekilde oynatıyordu. Tabii ki düşük grafiklerle. Bu arkadaş konudan anladığım kadarıyla düşük grafiklerde oynamayacak ve AC oynayan illaha ki SRP'de belirli bir zaman geçirmeli olduğunu da varsayarsak SRP'de %99 CPU hatası, daha küçük maplerde de 20 FPS alacaktır.
@LaMorte bilginiz olmamasına rağmen kesin konuşmanız beni üzdü. R7 265 ekran kartı ile oyun içindeki en yüksek grafikler ile 70-80 fps çok rahat oynuyorum.

Vanilla AC oynayan adam bana bilgisiz diyor .

Sizce ilk defa bu oyunu oynayacak bir kişi 1050 kullanarak content manager kurup grafikleri ultraya mı alacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…