i5 4460 işlemciye 1650 Super olur mu?

Size yalan söylüyorsunuz demedim, gerçek kullanıcı açısından deneyimlerimi aktardım size, benim de burada insanları(a) yanlış yönlendirmek/bilgi vermek için yalan söyleyecek halim yok. Açık konuşayım, ben ultra/yüksek ayar hastası biriyim. Bu kriteri göz önünde bulundururarak 4/4 9100F/7500 gibi işlemcilerin 1060/1650S/1660 gibi kartlara 2-3 oyun haricinde sınırda da olsa yeterli geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim. V-sync de kapatılıp rahat rahat kullanılabilir. Dediğim gibi BF V Online gibi günümüzün son derece ağır işlemci odaklı oyununda dahi darboğaz problemim yok, isteyen olursa SS de atarım, sorun yok . GTA 5 için de aynı şey geçerli. Neyse konu i5 4460'tı, bu işlemci 7500/9100F gibi işlemcilerle performans anlamında denk olamadığı gibi maksimum RX 570 dengi bir kart belki bir tık aşağısı daha uygun olur.

ustam şimdi ben nvidia kart kullanmak istiyorum da işlemcime en uygun nvidia kartı ne ? bide rx570 ile battlefield 5 te ark survival evovelt te falan hangi ayarda kaç fps alırım ?

aslında shadow playden ve oyun dışında ayar yapabilmeni sağladığından nvidia konusunda ısrarcıyım ancak youtube da RX570 vs 1050Ti falan baktım rx570 güçlü ancak amd sonuçta. acaba 1650S alsam
birkaç aylık kullanım sonrasında işlemci değiştirsem olmaz mı ? yani birkaç ay idare edebilir mi bu kart bu işlemciyi

@Egit DİKMEN, geçici süre kullanmak kaydıyla 1650S alabilirsiniz, sorun olmaz. RX 570 ile D3D11 performansı eş değer olan 1060 3 GB + 4460 (3470) ikilisinin söylediğiniz oyunlardaki performansları da şu şekilde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun çözülmüştür o zaman. Her birinize yardımlarınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…