Çalışmak isterim 16 yaşındayım. Ancak malum pandemiden dolayı tırsıyorum.
Değerli abilerim yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Dediklerinizi düşüneceğim. konu kapanmıştır
Ben 15 yaşındayım 2.el topladım, bu karantinada sizede tavsiye ederim şuan çatır çatır kullanıyorum, 850 liraya topladım bir ekran kartı ile, RAM kaldı.
Ben 15 yaşındayım 2.el topladım, bu karantinada size de tavsiye ederim şu an çatır çatır kullanıyorum, 850 liraya topladım bir ekran kartı ile, RAM kaldı.
Madem öyle aylık 400 TL verebiliyorsunuz o paraları biriktir 4000 TL olunca burda konu aç, o söylediğin sistemin 5 kat performanslısı olur o paraya . Ya da 4-5 ay sonra APU sistem toplayacak para olur.
Madem öyle aylık 400 TL verebiliyorsunuz o paraları biriktir 4000 TL olunca burda konu aç, o söylediğin sistemin 5 kat performanslısı olur o paraya . Ya da 4-5 ay sonra APU sistem toplayacak para olur.
Madem öyle aylık 400 TL verebiliyorsunuz o paraları biriktir 4000 TL olunca burada konu aç, o söylediğin sistemin 5 kat performanslısı olur o paraya. Ya da 4-5 ay sonra APU sistem toplayacak para olur.
Tabiki toplanabilir hazır sistemler de var, senin attığın bilgisayar şu an ikinci el olsa maximum 1500 lira eder. Daha fazla para da verilmez o sisteme. Hakettiği bu kadar.
Elden taksit yapamazsınız hocam. Bir tanıdığınizin Kredi Kartı varsa o takside bolse siz elden odeseniz çok daha iyi olur.
i5 4460 6 senelik bir işlemci, GT 730 ise 5 senelik. Yani halihazırda teknolojik olarak baya bir eski olan bu donanımlar sizi ne kadar mutlu edebilir? Bir GTA V oynayamazsiniz. GTA 6'i unutun zaten. Fakat aynı fiyata alabileceğiniz R5 1600+ RX 570 ise 2 sene daha bütün oyunları (neredeyse) ultra'da oynatabiliyor. Seçim sizin. @Çağan Kurşunluoğlu Bu dönemde 3k₺'e alabileceğiniz sistem ile para biriktireceginiz zaman alabileceğiniz sistem farklı olabilir. O zaman konu açmanız daha iyi olacaktır. Fiyatlar yükselirse görüp moralinizin bozulmaması açısından.
@Çağan Kurşunluoğlu Bu dönemde 3k₺'e alabileceğiniz sistem ile para biriktireceginiz zaman alabileceğiniz sistem farklı olabilir. O zaman konu açmanız daha iyi olacaktır. Fiyatlar yükselirse görüp moralinizin bozulmaması açısından.