i5 4460 Sistem İnceleme

Arkadaşlar cuma günü MSI R9 380 alacaktım. Bu RX480'i beklersem ne zamana gelir? Zaten çok sabırsız biriyim. Bir de bende Full HD VGA monitör var, onla sorun çıkarmaz inşallah.

Öncelikle hayırlı olsun led leri nasıl taktınız bende düşünüyorum da performansa falan etkisi var mı sizce?

Öncelikle hayırlı olsun led leri nasıl taktınız bende düşünüyorum da performansa falan etkisi var mı sizce?

Performansa etkisi yok.Güzel ama biraz göz yoruyor.Elektrikçilerden alabilirsiniz.Arkası yapışkanlı oluyor zaten. Bunuda altaki resimdeki gibi birşeye bağlayıp güç kaynağına taktım.Sonuç mükemmel

Arkadaşlar karar verdim.Cuma günü Vatandan alacağım ekran kartını.Ama size bir sorum var.Dün 841 lira olan kart dolar kuru değişmediği halde neden bugün 893 gibi bir fiyata çıktı böyle giderse sapphire alcam.

Dostum izmir gida carsindaki elektronikcilere git envayi cesitleri var.

Hepsiburada ürünü 5 gündür tedarik sürecinde bekletince siparişi iptal edip Vatan'dan ürünü aldım. Ama bir sıkıntı var. Onboard kullanınca görüntü gayet net idi. Dvi to Vga adaptörüne yazılar net değil. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? (MSİ R9 380)

Yok mu yardım edebilecek ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…