i5 4460 Sistem İnceleme

• Herkese iyi tatiller. Sonunda bende hayalimdeki sisteme kavuştum.Sistemin parçaları;
i5 4460 işlemci
Corsair VS650 Güç kaynağı
WD 1TB Blue HDD
Msi B85-G43 Gaming anakart
Zalman z3 Plus Kasa
Philips Full HD 21,5 Monitör

Kasayı beğendim. 4 fanla geliyor üsttekileri fan kontrolcüsüne bağladım. Ön taraftan sistem nefes alıyor. Bu fiyata alınabilecek iyi kasalardan biri.
Ramler sıkıntı çıkarmadı sistem ilk kurulduğunda 1333 mhz olduğunu gördüm sonra 1600 mhz ye çıkardık şuan sorun yok.
Güç kaynağından çok şikayetçiyim.Acayip bir cızırtısı var.Bazen artıyor bazen azalıyor.
Anakart güzel ama sürücüleri acayip sorunlu yada ben anlamadım.
Monitör çok iyi. Tek eksiği sadece Vga var.
Şuan sistem cs go ve lol oyunlarını rahatça açıyor.
Sistemden Fotoğraflar :)
DSA.jpg 1.jpg 2.jpg ADS.jpg ASD.jpg

Ekran kartı olarak R9 380 düşünüyorum fakat hem Nvida hem de Amd yeni ekran kartları çıkaracakmış.
Sizce onları beklememe gerek var mı ?

Sistem neredeyse aynı gibi hatta Mouse muz bile aynı. Fakat bütçe arttırma şansın varsa ekran kartını Gtx 970 yapmanı tavsiye ederim. Ben almadım diye pişmanım biraz. R9 380 kötü bir kart değil fakat NVIDIA nın yazılım vb. konularda çok iyi olduğunu gördüm AMD ye göre o yüzden 970 öneriyorum. Hayırlı Olsun sisteminiz...

Oynadığınız oyunlarda işlemci yeterli oluyorsa bekleseniz daha iyi olur. Ayrıca işlemci ile cs go ve lol de hangi ayarlarda kac fps alıyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı