i5 4460 Sistem İnceleme

• Herkese iyi tatiller. Sonunda bende hayalimdeki sisteme kavuştum.Sistemin parçaları;
i5 4460 işlemci
Corsair VS650 Güç kaynağı
WD 1TB Blue HDD
Msi B85-G43 Gaming anakart
Zalman z3 Plus Kasa
Philips Full HD 21,5 Monitör

Kasayı beğendim. 4 fanla geliyor üsttekileri fan kontrolcüsüne bağladım. Ön taraftan sistem nefes alıyor. Bu fiyata alınabilecek iyi kasalardan biri.
Ramler sıkıntı çıkarmadı sistem ilk kurulduğunda 1333 mhz olduğunu gördüm sonra 1600 mhz ye çıkardık şuan sorun yok.
Güç kaynağından çok şikayetçiyim.Acayip bir cızırtısı var.Bazen artıyor bazen azalıyor.
Anakart güzel ama sürücüleri acayip sorunlu yada ben anlamadım.
Monitör çok iyi. Tek eksiği sadece Vga var.
Şuan sistem cs go ve lol oyunlarını rahatça açıyor.
Sistemden Fotoğraflar :)
DSA.jpg 1.jpg 2.jpg ADS.jpg ASD.jpg

Ekran kartı olarak R9 380 düşünüyorum fakat hem Nvida hem de Amd yeni ekran kartları çıkaracakmış.
Sizce onları beklememe gerek var mı ?

Arkadaşlar cuma günü MSI R9 380 alacaktım. Bu RX480'i beklersem ne zamana gelir? Zaten çok sabırsız biriyim. Bir de bende Full HD VGA monitör var, onla sorun çıkarmaz inşallah.

Öncelikle hayırlı olsun led leri nasıl taktınız bende düşünüyorum da performansa falan etkisi var mı sizce?

Öncelikle hayırlı olsun led leri nasıl taktınız bende düşünüyorum da performansa falan etkisi var mı sizce?

Performansa etkisi yok.Güzel ama biraz göz yoruyor.Elektrikçilerden alabilirsiniz.Arkası yapışkanlı oluyor zaten. Bunuda altaki resimdeki gibi birşeye bağlayıp güç kaynağına taktım.Sonuç mükemmel :D

100pcs-lot-font-b-Molex-b-font-to-3Pin-Fan-Adapter-Cable-font-b-12V-b.jpg

Arkadaşlar karar verdim.Cuma günü Vatandan alacağım ekran kartını.Ama size bir sorum var.Dün 841 lira olan kart dolar kuru değişmediği halde neden bugün 893 gibi bir fiyata çıktı böyle giderse sapphire alcam.

Hepsiburada ürünü 5 gündür tedarik sürecinde bekletince siparişi iptal edip Vatan'dan ürünü aldım. Ama bir sıkıntı var. Onboard kullanınca görüntü gayet net idi. Dvi to Vga adaptörüne yazılar net değil. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? (MSİ R9 380)

Hepsiburada ürünü 5 gündür tedarik sürecinde bekletince siparişi iptal edip Vatan'dan ürünü aldım. Ama bir sıkıntı var. Onboard kullanınca görüntü gayet net idi. Dvi to Vga adaptörüne yazılar net değil. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? (MSİ R9 380)

Yok mu yardım edebilecek ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı