i5 4460 ve Asus H81-Gamer Tabanlı Sistem İnceleme

Hocam ben bazı oyunları test etmiştim. Buradan bulabilirsiniz. Çok rahat 1 ay hatta daha fazla idare edersiniz. Çok uçuk oyunlar dışında hepsini oynatıyor.

Hocam ben bazı oyunları test etmiştim. Buradan bulabilirsiniz. Çok rahat 1 ay hatta daha fazla idare edersiniz. Çok uçuk oyunlar dışında hepsini oynatıyor.

Daha önce testlerini incelemiştim.Çok yararlı olmuştu.Yanlız knight online da nasıl bir performans vericek tahmin edemiyorum.O yüzden ekran kartını 1 ay geciktirmem ne kadar sağlıklı olur bir fikrim yok.

Daha önce testlerini incelemiştim.Çok yararlı olmuştu.Yanlız knight online da nasıl bir performans vericek tahmin edemiyorum.O yüzden ekran kartını 1 ay geciktirmem ne kadar sağlıklı olur bir fikrim yok.
Hocam Knight Online tam bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam çok fazla grafikleri olmayan bir oyun. Far Cry 3 gibi bir oyunu oynatıyorsa onu da rahat oynatır diye düşünüyorum.

Kardeşim onboard ın ekranı benimkinden üstün galiba.
Neden galiba dedim?
Çünkü onboard ın ekranına takınca ekran gelmiyor. Sanırsam formatla görüntü gelicek win 8.1 ekran kartına optimize heralde gibi birşey.
Bu arada onboard dan ekran almıştım ilk aldığımda bilen arkadaşlar varsa neden ekran gelmiyor bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar konuyu düzenliyemiyorum resim atıcam ama atamıyorum kusura bakmayın rapor ettim resim atmak için üst yetkililerden izin gerekiyor sanırsam.
Olmadı yeni konu açar resimleri oraya atarım.
@Rinpova kardeşim sana en kısa sürede fraps video atıcam, moradonu merak ediyorsan bu arada sanki boş bir alanda yürüyormuş gibi anlatabildim galiba yani hiç kasma zorlanma yok.
Ekran kartı knight ı her türlü kaldırıyor. Knight onlinede çekirdek performansı, çoklu çekirdek ve SSD nin performansı lazım oluyor SSD nin performansı harita açılmaları, birden karşına adam çıkması vs işler için SSD bulunmaz nimet.
Herkese iyi forumlar

720p low ayarlar'da her oyunu açar.Bazı oyunlarda 720p olmayabilir belki 1080p'de olabilir.

Ekran kartı takılı iken onboard dan görüntü alamazsınız.

Yorum olarak atabilirsiniz fotoğrafları.

Tmm dır arkadaşlar onboarddan bağladım şu an driver kuruyorum.
Resimleride çektim bu gece videodan resime fraps a kadar herşeyi atıcam.
Ekran kartını onboarddan söktüm ve ekran geldi bu arada teşekkürler @ZubizukTumTum
@Rinvopa senin için özellikle herşeyi detaylı yazıca. Nede olsa aynı yolun yolcusuyuz. Knight Online hayat Offline

Arkadaşlar bilgisayarımın resmini görmek isteyenler için buyrun;

Önden

off büyük diyor neyse yarına kaldı

Hızlı Resimden resimleri atıyorum arkadaşlar. Fotoların boyutu büyük olduğu için forum sayfası kabul etmiyor.
Önden;

Yandan;

Anakart;

Ses bileşenini PCB den ayıran hat ben buna anankartın kırmızı çizgisi diyorum

Yan plexi yi ben şahsen hoş buluyorum.

Üstten

USB 2.0 USB 3.0 Mikrofon ve Kulanklık jakları;

Gece hoş görünüyor;

Bu resimde işlemcinin üzerinde yer alan İntel ( R ) HD 4600 grafik kartının bilgileri;
Bu arada onboarddın ekranı bende ki ekran kartından daha üstün.
Oyun performası olsun FPS olsun ve Oyun içindeki efekleri daha gerçekçi temiz DirectX 11.1 formatında çalışıyor.

@Rinvopa kardeşim senin için video lar çektim Hem Knight online da hemde NFS World de ama youtubeye upload edemicem yarın videolarınıda hazır edicem.

Dosya Ekleri

• WP_20150307_18_27_07_Pro[1].jpg
    312,2 KB · Görüntüleme: 334
Merhaba, sistem güzel. https://www.technopat.net/sosyal/konu/sosyale-yüklenemeyen-resimleri-sıkıştırma-rehberi.171060/ Bundan yararlanabilirsin. Hızlı Resime yükleme, ceza alırsın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…