i5-4460 ve RX 5500 darboğaz yapar mı?

RX 5000 serisi kart kullanıyorum, yazılım sorunu gibi bir hatayla karşılaşmadım kartın kronikliğine bağlı.

Şans işi hocam 570 4 GB ve 2tane 5500XT kullandım tane kullanma imkanım oldu hepsinde WattMan hatası ekran gitmesi vb problemler yaşadım, NVIDIA da yaşamıyorum şu an bunları.

şuan 200 liram var takas yapıcam sahibinden üzerinden istanbul beylikdüzü çevresinde hangi ilanı alabilirim? siz benden daha bilgili gibisinizde

DDR 4 hocam ayrıca bütçeniz nedir?
şuan 200 liram var takas yapıcam sahibinden üzerinden istanbul beylikdüzü çevresinde hangi ilanı alabilirim? siz benden daha bilgili gibisinizde

arkadaşlar valoda kaç fps alırım, fps drop yaşar mıyım onlar önemli bide mavi erkan verir mi darboğaz diye

Arkadaşlar Valorant'ta kaç FPS alırım, FPS düşmesi yaşar mıyım onlar önemli bir de mavi ekran verir mi darboğaz diye.

İşlemcin, ekran kartının hızına yetişemez. Mecbur ekran kartın ihtiyarın kolundan tutar gibi yavaş yavaş yanında yürür. Biraz canı sıkılır tabii ama bir şey olmaz yine de güzel bir genç bulsan yanına iyi olurdu.

Arkadaşlar Valorant'ta kaç FPS alırım, FPS düşmesi yaşar mıyım onlar önemli bir de mavi ekran verir mi darboğaz diye.

Hocam Valorant'ta ortalamanız 90-100 FPS arası olur 5500XT ile tahminimce ama aşırı darboğaz yapıyor bilginiz olsun. Takılmalarda olacaktır elbette ve fazla keyif alacağınızı sanmam, benim tavsiyem komple sistemi azar azar güncellemeniz ve DDR4'e geçmeniz.
Örnek olarak şu videoya bakın isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Valorant'ta ortalamanız 90-100 FPS arası olur 5500XT ile tahminimce ama aşırı darboğaz yapıyor bilginiz olsun. Takılmalarda olacaktır elbette ve fazla keyif alacağınızı sanmam, benim tavsiyem komple sistemi azar azar güncellemeniz ve DDR4'e geçmeniz.
Örnek olarak şu videoya bakın isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yokartık darboğaz bu kadar mı etki eder zaten gt730 ile 100 fps civarı alıyorum :(

Yokartık darboğaz bu kadar mı etki eder zaten GT730 ile 100 FPS civarı alıyorum :(

Eder hocam performans farkı yaşayamamanızın sebebi ekran kartının tam performans çalışmaması zaten. Oyunda işlemci tabanlı olduğundan işlemci yükseltmezseniz fazla performans farkı görmezsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı